Follow us

Το Athens Bar Show καταφθάνει στην Τεχνόπολη

Για 12η χρονιά, η γιορτή του bartending, της φιλοξενίας, της εστίασης και των αποσταγμάτων επιστρέφει στην Αθήνα στις 8 & 9 Νοεμβρίου.

MissBloom TEAM
bars iStock

Όπως κάθε χρόνο, από το 2010 που ξεκίνησε, το Athens Bar Show 2022, θα αποτελέσει και φέτος μια διήμερη πραγματική "γιορτή” του Κλάδου των επαγγελματιών του bartending, της φιλοξενίας, της εστίασης και των αποσταγμάτων. Η φετινή διοργάνωση θα παραμείνει "πιστή” στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, και στις 8 & 9 Νοεμβρίου 2022 θα υποδεχτεί αισιόδοξα, δυναμικά και με δεκάδες περισσότερους εκθέτες, τους χιλιάδες επισκέπτες της.

Μέσα και έξω από τις Αίθουσες και τα περίπτερα θα παρακολουθήσουμε ομιλίες, events, tastings, εμφανίσεις διάσημων ονομάτων της Ελληνικής αλλά και Παγκόσμιας "Βιομηχανίας” του Bartending και των Αποσταγμάτων, αλλά κυρίως θα γνωριστούμε και θα μάθουμε.

Θα μάθουμε, φυσικά, από μερικά από τα σημαντικότερα και influential πρόσωπα της Βιομηχανίας όπως τους: Simone Caporale, Monica Berg, Ago Perrone, Simon Ford, Giacomo Giannotti, David Woundrich, Jesse Estes, Ger Buckley, Roberto Bava, Danil Nevsky, Manny Hinojosa, Lorenzo Antinori, Kelsey Ramage, Giorgio Bargiani και πολλούς άλλους.

Εδώ, οφείλουμε, όπως πάντα, να επισημάνουμε πως η είσοδος για το διήμερο του Athens Bar Show επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο σε επαγγελματίες. Οι "παράλληλες” εκδηλώσεις, όπως η Athens Bar Week καθώς και το "ABS Closing Party” απευθύνονται σε όλους.

Στόχοι και φιλοδοξίες του Athens Bar show

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ