Follow us

"Δεν είναι τίποτα, έπεσα από τις σκάλες" | Ελληνίδες δημοσιογράφοι σε ένα συγκλονιστικό βίντεο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της βίας κατά των Γυναικών

Μάρα Ζαχαρέα, Σία Κοσσιώνη, Πόπη Τσαπανίδου και άλλες κυρίες, ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό.

MissBloom TEAM
ΕΣΗΕΑ

"Σπάσε τη Σιωπή" έχει τίτλο το βίντεο της ΕΣΗΕΑ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της βίας κατά των Γυναικών. Η 25η Νοεμβρίου δεν είναι απλώς μία ημέρα για να κάνουμε ωραίες αναρτήσεις στα social media. Είναι η μέρα που μας υπενθυμίζει ότι η έμφυλη βία είναι εδώ, πιο απειλητική από ποτέ.

Είναι παρούσα στην καθημερινότητά μας, ίσως ακόμα και στην οικογένειά μας. Είναι παρούσα σε απλές κοινωνικές συναναστροφές, σε ερωτικές σχέσεις ή ακόμα και σε φιλικές. Είναι παρούσα στο επαγγελματικό περιβάλλον και σε μία απλή βόλτα με τα πόδια.

Η ΕΣΗΕΑ, με τη βοήθεια καταξιωμένων Ελληνίδων δημοσιογράφων, έφτιαξε ένα βίντεο αφιερωμένο σε όλες τις γυναίκες. Μάρα Ζαχαρέα, Σία Κοσιώνη, Ρίτσα Μπιζόγλη, Αντριάνα Παρασκευοπούλου, Ράνια Τζίμα και Πόπη Τσαπανίδου προτρέπουν τις γυναίκες να "σπάσουν τη σιωπή" τους και να διεκδικήσουν μία φυσιολογική και ήρεμη ζωή όπως αξίζει στον καθένας μας.

Στόχος της εκστρατείας είναι, πέρα από την ενημέρωση της κοινωνίας για το φλέγον ζήτημα, να συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση των αρμοδίων Αρχών, όσον αφορά την αναγνώριση του ειδικού βάρους και των ολέθριων συνεπειών αυτών των εγκλημάτων στην προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική ζωή των Ελλήνων.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ