Follow us

Ο Χρήστος Μάστορας ζει στον κόσμο του

Ο frontman του συγκροτήματος MΕΛΙSSES μιλά για τις μεγάλες του αγάπες: Την καινούργια, εκείνη πάνω στη σκηνή, αλλά και τη διαχρονική, που τον συνοδεύει πιστά από την εφηβεία του μέχρι το άπειρο.

Χρήστος Μάστορας NDP Photo Agency

Είναι πολύ ειδική η περίπτωση του Χρήστου Μάστορα. Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν, καθώς σημείωνα τις ερωτήσεις μου για αυτήν τη συνέντευξη, έχοντας πρώτα ξεψαχνίσει δικά του λόγια και πράξεις των τελευταίων ετών, όσων υπάρχει διαδικτυακό αποτύπωμα τουλάχιστον. Μίλια μακριά από τα πάλαι ποτέ πρότυπα των σταρ που κατάπιναν εσκεμμένα τη γλώσσα τους αποφεύγοντας επικοινωνιακές κακοτοπιές και διατηρώντας το μυστήριο γύρω από το όνομά τους, ο frontman του συγκροτήματος MEΛISSES μοιάζει με 100% αναβαθμισμένη έκδοση video game χωρίς ενοχλητικά bugs και κολλήματα.

Ο ίδιος βέβαια, ποτέ δεν ένιωσε ότι "τα κατάφερε", δεν ήταν και αυτός ο στόχος του άλλωστε. Αντιθέτως, πιστεύει πως ο καλλιτέχνης γεννιέται στην αβεβαιότητα που με τη σειρά της απαιτεί τόλμη και πίστη, όπως επίσης έχει πια αποδεχθεί πως η Ιθάκη πρέπει να είναι μακριά.


"Πώς κατορθώνει λοιπόν να ξεχωρίζει;", εύλογα θα αναρωτιόταν κάποιος μετά από όλα αυτά.
"Και τι άλλο είναι η τέχνη παρά λεπτομέρειες;". Ναι, ο Καβάφης έχει (ξανα)προλάβει να απαντήσει.

Δες περισσότερα στο Esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ