Follow us

Οι σειρές του Netflix για τον Δεκέμβριο

Ολοκαίνουριες σειρές και προσθήκες νέων σεζόν στις ήδη επιτυχημένες μας επιφυλάσσει ο Δεκέμβριος.

ταινια Netflix

Πλούσιος, αυτό είναι ο Δεκέμβριος για το Netflix, τουλάχιστον όσον αφορά στο περιεχόμενο που έχει προγραμματίσει να κυκλοφορήσει. Συνολικά οι πρωτότυπες νέες σειρές του ανέρχονται στις 12- ενώ παράλληλα θα γίνουν διαθέσιμες ακόμη που έχουμε ήδη αγαπήσει και ανανεώθηκαν με την επόμενη σεζόν τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των νέων παραγωγών της πλατφόρμας streaming βρίσκεις τα πολυσυζητημένα The Witcher: Blood Origin και Emily in Paris.

ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

01/12/2022

Το Αδιέξοδο - Dead End

Μια παρέα αλλάζει κατά λάθος αυτοκίνητο μ' έναν ληστή τραπεζών, ο οποίος στη συνέχεια τους καταδιώκει για να πάρει πίσω τα κλεμμένα χρήματα που άφησε στο πορτ μπαγκάζ.

02/12/2022

Πυγολαμπίδες - Firefly Lane

Σεζόν 2 Μέρος 1

Για την Κέιτ και την Τάλι, δεν υπάρχει εμπόδιο που μπορεί να σταθεί στη φιλία τους. Υπάρχει, όμως, κάποιο λάθος που θα μπορούσε να τις χωρίσει για πάντα;

Hot Skull

Σε έναν δυστοπικό κόσμο, καθώς μια επιδημία εξαπλώνεται μέσω της λεκτικής επικοινωνίας, ένα τυραννικό ίδρυμα καταδιώκει έναν γλωσσολόγο που έχει ανοσία στην ασθένεια.

Η Ανορθόδοξη Ζωή μου - My Unorthodox Life

Σεζόν 2

Η μάχη διαζυγίου της Τζούλια φτάνει στα άκρα, η Μπατσάβα και η Μίριαμ κάνουν αλλαγές στον έρωτα και τη δουλειά, και ο Άρον δεν θέλει να απομακρυνθεί από τη θρησκεία.

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ