Follow us

Σήμερα η απόφαση για την προφυλάκιση της Εύας Καϊλή | Οι ποινές στο Βέλγιο για το ξέπλυμα και τι ισχύει για τα επισκεπτήρια

Σε λίγες ώρες από τώρα θα κριθεί αν η πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής, Εύα Καϊλή, θα συνεχίσει να βρίσκεται προφυλακισμένη ή θα αφεθεί ελεύθερη, πιθανότατα υπό όρους, μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης της.

MissBloom TEAM
καιλη

Σήμερα στις 12.40 ώρα Βελγίου, η Εύα Καϊλή θα βρεθεί ενώπιον του δικαστικού συμβουλίου που θα έχει στα χέρια του ένα ερώτημα: Την προφυλάκιση της ή μη, για τις σοβαρές κατηγορίες περί διαφθοράς που αντιμετωπίζει.

Από τις φυλακές του Σαν Ζίλ όπου κρατήθηκε την Παρασκευή, μεταφέρθηκε στις νεόχτιστες φυλακές του Χάρεν, λίγα χιλιόμετρα έξω από το κέντρο των Βρυξελλών.

Και από εκεί, σήμερα, στο δικαστικό μέγαρο, δίνοντας μάχη να αποδείξει την αθωότητά της, όπως είπε ο συνήγορος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος, υποστηρίζοντας πως όποια κίνηση έκανε με το Κατάρ, όποια ομιλία, όποια συνάντηση, την έκανε υπό την έγκριση του Ευρωκοινοβουλίου.

"Δεν έχω εικόνα εάν βρέθηκαν λεφτά και πόσα βρέθηκαν. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι δεν υπάρχει κούνια. Όσο για λεφτά σε βαλίτσα, ούτε επιβεβαιώνω ούτε διαψεύδω", είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος χθες το πρωί στο Open. Για να προσθέσει: "Υπάρχει απόρρητο".

Τη Δευτέρα το πρωί, οι συνήγοροι της Εύας Καϊλή πήραν στα χέρια τους τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος της, με όλα τα στοιχεία που θα επιχειρήσουν, όπως φαίνεται να αντικρούσουν. Αν το καταφέρουν η Εύα Καϊλή, δεν θα προφυλακιστεί.

Η έφεση και τα επισκεπτήρια

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ