Follow us

"Τα έκανα όλα για χρήματα που δεν είχα ανάγκη" | Η ομολογία του συντρόφου της Εύας Καϊλή

Στην απολογία του, ο ίδιος φέρεται να επιβεβαίωσε πως "εγκέφαλος" της οργάνωσης ήταν ο Ιταλός, πρώην Ευρωβουλευτής, Αντόνιο Παντζέρι.

MissBloom TEAM
Εύα Καϊλή NDP

"Τα έκανα όλα για χρήματα που δεν είχα ανάγκη" είπε ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι επιβεβαιώνοντας την εμπλοκή του στην υπόθεση QatarGate. Ο σύντροφος της Εύας Καϊλή, ο οποίος μαζί με εκείνη, τον Αντόνιο Παντζέρι και ένα τέταρτο άτομο κατηγορούνται για διαφθορά, ξέπλυμα χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ομολόγησε ενώπιον του επικεφαλή της έρευνας, του εισαγγελέα διαφθοράς, Μάικλ Κλέις.

Εύα Καϊλή | Οι φωτογραφίες του υπέρογκου χρηματικού ποσού που κατασχέθηκε στο σπίτι της

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τη "Le Soir", ο σύντροφος της Εύας Καϊλή ομολόγησε ότι ήταν μέλος της οργάνωσης που εκμεταλλεύτηκε το Μαρόκο αλλά και το Κατάρ, με σκοπό να επηρεάσουν τις σχέσεις τους με την Ευρώπη. Μάλιστα, στην απολογία του, ο ίδιος φέρεται να επιβεβαίωσε πως "εγκέφαλος" της οργάνωσης ήταν ο Ιταλός, πρώην Ευρωβουλευτής, Αντόνιο Παντζέρι ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα "La Repubblica", ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι ζήτησε την απελευθέρωση της συντρόφου του.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι το προδικαστικό συμβούλιο αποφάσισε πως ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι θα παραμείνει υπό κράτηση για άλλον έναν μήνα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ