Follow us

"Οι χαρακτηρισμοί – πανέμορφη, χυδαία, ξεδιάντροπη, αλαζονική, διαπλεκόμενη, βρώμικη Εύα Καϊλή – είναι δικοί μου, μια προσωπική αξιολόγηση"

Όλα όσα είπε η Σοφία Μανδηλαρά για το ήθος της συλληφθείσας, Εύας Καϊλη.

MissBloom TEAM
Εύα Καϊλή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στην εκπομπή "Super Katerina" μίλησε η Σοφία Μανδηλαρά ξεσπώντας για το ήθος της συλληφθείσας και πρώην συνεργάτιδά της, Εύα Καϊλή.

"Τα έκανα όλα για χρήματα που δεν είχα ανάγκη" | Η ομολογία του συντρόφου της Εύας Καϊλή

Η δημοσιογράφος ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής κατηγορώντας την Εύα Καϊλή ότι αλλοίωσε διαγωνισμό ώστε να προσληφθεί στενή της φίλη. Συγκεκριμένα, η Σοφία Μανδηλαρά είπε :

"Οι χαρακτηρισμοί – πανέμορφη, χυδαία, ξεδιάντροπη, αλαζονική, διαπλεκόμενη, βρώμικη Εύα Καϊλή – είναι δικοί μου, μια προσωπική αξιολόγηση. Οι χαρακτηρισμοί αυτοί στηρίζονται σε περιστατικά τα οποία μπορώ να αποδείξω με έγγραφα και email, και με μάρτυρες. Προσπάθησε να αλλοιώσει τα αποτελέσματα ενός διαγωνισμού, για να προσλάβει μια φίλη της αδελφής της."

"Όταν ήρθε στο γραφείο η Εύα Καϊλή ήθελε να αλλάξει την ομάδα που υπήρχε ήδη προσληφθεί για να υλοποιήσει το έργο. Στα τυπικά προσόντα είχα τρεις φορές περισσότερα από εκείνη. Ήταν λυσσαλέα η προσπάθειά της να απολύσει μόνιμη υπάλληλο, γιατί της ήταν εμπόδιο. Τίποτα από όλα αυτά ήταν κρυφό. Η κα Καϊλή έχει πιο σοβαρά προβλήματα να ασχοληθεί από εμένα."

Θυμίζουμε πως η Εύα Καϊλή έχει συλληφθεί για την εμπλοκή της στην υπόθεση QatarGate, με κατηγορίες που αφορούν σε διαφθορά, ξέπλυμα χρήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ