Follow us

Οι ταινίες που έρχονται την Πέμπτη 22/12

Η πιο συγκινητική ταινία της χρονιάς, ένα ντοκιμαντέρ σε μουσική Νick Cave και ένα σπαρταριστό animation προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

MissBloom TEAM
tainia «Aftersun»

Η πιο συγκινητική ταινία της χρονιάς, ένα ντοκιμαντέρ σε μουσική Νick Cave και ένα σπαρταριστό animation προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Aftersun

Ένας συγκινητικός αποχαιρετισμός στην παιδική ηλικία. Η ταινία με πρωταγωνιστή τον Paul Mescal του τηλεοπτικού σουξέ "Normal People", αφορά ένα νεαρό χωρισμένο πατέρα ο οποίος ταξιδεύει για διακοπές με τη μικρή κόρη του. Στις μέρες που θα ακολουθήσουν, ξεδιπλώνεται η σχέση τους, η ζωή τους αλλά και τα τραύματά τους.

Η Λεοπάρδαλη του Χιονιού

Πολυβραβευμένο ντοκιμαντέρ σε μουσική Νick Cave και Waren Ellis. Με βραβείο Σεζάρ καλύτερου ντοκιμαντέρ και μουσική των Νick Cave και Waren Ellis, η ταινία των Αμιγκέ - Μουνιέ έχει τα φόντα να αποδειχθεί ένα από τα καλύτερα φιλμ τεκμηρίωσης της χρονιάς. Η ταινία τοποθετείται στο οροπέδιο του Θιβέτ όπου βρίσκεται ένα από τα τελευταία καταφύγια της άγριας φύσης, ένα σπίτι για σπάνια ζώα. Στην τελευταία φωτογραφική αποστολή του, ο Μουνιέ παίρνει μαζί το συγγραφέα και φυσιοδίφη Sylvain Tesson, για να εξερευνήσουν κατά τη διάρκεια αρκετών εβδομάδων τις κοιλάδες του οροπεδίου, αναζητώντας μεταξύ άλλων και τη λεοπάρδαλη του χιονιού, ένα από τα πιο ακριβοθώρητα και απρόσιτα αιλουροειδή.

Η Συνωμοσία του Καΐρου

Αστυνομικό θρίλερ με θρησκευτικό "ντεκόρ" και βραβείο σεναρίου στι Κάννες. O Adam κερδίζει μια θέση στο Πανεπιστήμιο Αλ-Αζχάρ, το επίκεντρο της εξουσίας του σουνιτικού Ισλάμ. Λίγο μετά την άφιξή του στο Κάιρο, ο θρησκευτικός ηγέτης του πανεπιστημίου -ο Μεγάλος Ιμάμης- καταρρέει και πεθαίνει μπροστά στους μαθητές του. Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί την αρχή μιας μάχης με σκοπό την απόκτηση της θέσης του, ενώ ο Adam γίνεται σύντομα πιόνι στην αδίστακτη διαμάχη επικράτησης μεταξύ της θρησκευτικής και της πολιτικής ελίτ της Αιγύπτου.

Δείτε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ