Follow us

Ποιος είπε Succession;-Το πρώτο τρέιλερ του 4ου κύκλου είναι εδώ!

Όσοι το έχετε δει ξέρετε. Όσοι δεν το έχετε δει, έχετε έναν μήνα σχεδόν να δείτε τους τρεις πρώτους κύκλους. Το Σαιξπηρικό Succession, μία από τις καλύτερες σειρές στην τηλεόραση επιστρέφει.

MissBloom TEAM
ταινια

Είναι σοβαρό τώρα να χτυπήσει η καρδιά σου γρηγορότερα με την είδηση ενός σίριαλ; Όχι πολύ, αλλά συμβαίνει. Συμβαίνει συγκεκριμένα με το Succession, γιατί όποιος έχει πάθος με το storytelling δεν μπορεί παρά να πάρει μολύβι και χαρτί και να προσπαθήσει επεισόδιο- επεισόδιο σε μια προσπάθεια να αποκρυπτογραφήσει την τέχνη του σεναριογράφου Jesse Armstrong. Γιατί πρώτα απ' όλα η επιτυχία του σίριαλ βασίζεται σε ένα φανταστικό σενάριο που θα έπρεπε να διδάσκεται για το πώς χτίζονται και εξελίσσονται οι χαρακτήρες και πως η πλοκή αποτελεί απόρροια των χαρακτήρων και δεν πέφτει από τον ουρανό. Με μια λέξη; Αριστούργημα.

Η σειρά του HBO (που στην Ελλάδα είδαμε από τη Vodafone TV κι έπειτα από τη Nova) δείχνει τη ζωή της οικογένειας των Roy, της οποίας επικεφαλής είναι ο Logan Roy, σύμβολο της απόλυτης πατριαρχίας. Ιδιοκτήτης εταιρίας με ΜΜΕ, πάρκα αναψυχής και κρουαζιέρες η βαθύπλουτη οικογένεια Roy βουτά στα σκοτάδια του καπιταλισμού και και των αμείλικτων στρατηγικών που δεν θα σταματήσουν ασφαλώς λόγω αξιών, όπως π.χ η οικογένεια.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ