Follow us

Οι αλλαγές στα τρένα μετά το δυστύχημα στα Τέμπη - Γιατί φεύγει από το τραπέζι και η 23η Απριλίου για τις εκλογές

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης θα ενημερώσει σήμερα για όσα είδε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη και για τις επόμενες παρεμβάσεις της κυβέρνησης.

MissBloom TEAM
Τέμπη

Η σκιά του δυστυχήματος στα Τέμπη απλώνεται βαριά στο Μέγαρο Μαξίμου και η στόχευση είναι διπλή: Να μην μείνει καμία ευθύνη αδιερεύνητη και να αποκατασταθεί η ασφάλεια στο σιδηροδρομικό δίκτυο, σε δύο φάσεις, άμεσα, και μεσο-μακροπρόθεσμα.

Το δύσκολο έργο έχει αναλάβει ο Γιώργος Γεραπετρίτης, ο οποίος σήμερα θα ενημερώσει τους δημοσιογράφους για όσα είδε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη, για τις επόμενες παρεμβάσεις της κυβέρνησης, αλλά και για το γιατί δεν ολοκληρώθηκε η επίμαχη σύμβαση 717 για την τηλεδιοίκηση, η οποία, εάν είχε ολοκληρωθεί, ίσως έβαζε "φρένο" στο λάθος του μοιραίου σταθμάρχη και στην εγκληματική αμέλεια όσων των τοποθέτησαν στο συγκεκριμένο δύσκολο πόστο. Αλλά και εκείνων των συνάδελφών του που τον άφησαν μόνο -όπως ο ίδιος είπε στην απολογία του- αν και γνώριζαν ότι ήταν "νέος" και άπειρος.

Το τραγικό δυστύχημα θα είναι το μόνο θέμα που θα απασχολήσει τις εργασίες του υπουργικού συμβουλίου, όπως και την συνάντηση του πρωθυπουργού με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας την Παρασκευή.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ