Follow us

Ποια σνακ σε χορταίνουν;

Η ενσωμάτωση αυτών των χορταστικών σνακ θα σε βοηθήσει να παραμείνεις χορτάτη μεταξύ των γευμάτων και να αποφύγεις την υπερκατανάλωση τροφής.

snack iStock

Όσον αφορά το σνακ, είναι σημαντικό να επιλέγεις τροφές που όχι μόνο έχουν καλή γεύση, αλλά παρέχουν και στον οργανισμό τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται. Αλλά μερικές φορές, ακόμη και μετά το τσιμπολόγημα, μπορεί να αισθανόμαστε πεινασμένοι και ανικανοποίητοι. Γι' αυτό είναι σημαντικό να διαλέγεις σνακ που είναι χορταστικά και μπορούν να σε κρατήσουν μακριά από το αίσθημα της πείνας για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές επιλογές για μικρά γεύματα που όχι μόνο είναι νόστιμα, αλλά παρέχουν στο σώμα σου τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για να μείνει χορτάτο. Από ξηρούς καρπούς μέχρι ποπ κορν και τοστ με αβοκάντο, αυτά τα σνακ είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και υγιή λίπη που μπορούν να σε βοηθήσουν στον στόχο σου αυτό. Παρακάτω θα δούμε μερικά από τα καλύτερα σνακ που μπορούν να σε ας χορτάσουν μεταξύ των γευμάτων.

Συνέχισε την ανάγνωση στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ