Follow us

Πέντε "μυστικά" για πιο light επιδόρπια

Οι παρακάτω τεχνικές σου επιτρέπουν να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου homemade γλυκό χωρίς περαιτέρω ενοχές και δισταγμούς.

eat iStock

Τα επιδόρπια αποτελούν μέρος μια υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής αρκεί φυσικά να δίνεται προσοχή στην ποιότητα των υλικών με τα οποία παρασκευάζονται αλλά και στην ποσότητα που καταναλώνονται. Φυσικά δεν είναι όλα τα γλυκά ίδια από άποψη θερμίδων, λιπαρών ή θρεπτικών συστατικών ακόμα και αν μοιάζουν με την πρώτη ματιά. Για παράδειγμα τα σπιτικά επιδόρπια συνήθως είναι ιδανικότερες επιλογές για μια διατροφή απώλειας βάρους, αφού έχεις πλήρη επίγνωση των υλικών που θα χρησιμοποιήσεις, αντικαθιστώντας μάλιστα τα "ανθυγιεινά" συστατικά με καλύτερες και πιο ωφέλιμες για την υγεία επιλογές.

Τα γλυκά χωρίς ζάχαρη δεν εντάσσονται όλα απαραιτήτως στα light επιδόρπια καθώς μπορεί να περιέχουν άλλα επιβλαβή για την σιλουέτα συστατικά. Αν θέλεις, ωστόσο, να συνεχίσεις να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου homemade γλυκό χωρίς περαιτέρω ενοχές και δισταγμούς δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τις παρακάτω τεχνικές για αληθινά "ελαφριά" επιδόρπια.

Συνέχισε την ανάγνωση στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ