Follow us

Release Athens X SNF Nostos | Tinashe, Ayra Starr & IAMDDB πλαισιώνουν Rosalía και Central CEE

Mετά τους headliners Rosalía και Central Cee, το Release Athens XSNF Nostos υποδέχεται τρεις σπουδαίες εκπροσώπους της urban μουσικής.

MissBloom TEAM
μουσικη

Το 2023, το Release Athens και το SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) ενώνουν τις δυνάμεις τους, παρουσιάζοντας τρεις σπουδαίες φεστιβαλικές ημέρες σε δύο σκηνές. Την Τρίτη 20 Ιουνίου, το Release Athens XSNF Nostos μετά τους headliners Rosalía και Central Cee υποδέχεται τρεις σπουδαίες εκπροσώπους της urban μουσικής.

Στη σκηνή της Πλατείας Νερού θα ανέβει η Tinashe, μια από τις πιο ξεχωριστές προσωπικότητες του R&B / hip-hop, αλλά και η Ayra Starr, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της μαύρης μουσικής. Στο Ξέφωτο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) θα απολαύσετε την IAMDDB, μια από τις πλέον ανερχόμενες παρουσίες στον χώρο της hip-hop / trap και neosoul.

Το Release Athens Χ SNF Nostos πραγματοποιείται στις 20, 21 και 23 Ιουνίου και φέρνει μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας και ελληνικής σκηνής σε δύο stages, στην Πλατεία Νερού και το Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ζήσουμε ένα συναρπαστικό συναυλιακό τριήμερο που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Release Athens 2023.

Δείτε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ