Follow us

5+1 συμβουλές για smoothies πλούσια σε θρεπτικά συστατικά

Τα smoothies είναι ένας νόστιμος και εύκολος τρόπος για πολλά θρεπτικά συστατικά σε ένα μόνο ρόφημα. Πώς θα εξασφαλίσεις, όμως, το maximum των συστατικών;

smoothie

Τα smoothies είναι ένας νόστιμος και βολικός τρόπος για να καταναλώσεις μια ποικιλία θρεπτικών συστατικών σε ένα μόνο ρόφημα. Είναι μια δημοφιλής επιλογή για όσους θέλουν να διατηρούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής, μιας και μπορούν να παρασκευαστούν με μια μεγάλη ποικιλία φρούτων, λαχανικών και άλλων υγιεινών συστατικών. Αλλά δεν είναι όλα τα smoothies ίδια, όταν πρόκειται για την περιεκτικότητά τους σε θρεπτικά συστατικά. Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε αναλυτικά όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα smoothies και τους τρόπους για να εξασφαλίσεις τα μέγιστα θρεπτικά συστατικά από αυτά.

Smοothies, τα ευεργετικά

Τα smoothies μπορούν να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να λάβεις την καθημερινή σου δόση φρούτων και λαχανικών. Αποτελούν εξαιρετική πηγή βιταμινών, μετάλλων, φυτικών ινών και αντιοξειδωτικών, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του κινδύνου χρόνιων ασθενειών όπως οι καρδιακές παθήσεις και ο διαβήτης. Ωστόσο, δεν δημιουργούνται όλα τα smoothies με τους ίδιους τρόπους, ούτε είναι όλα τα ίδιο ευεργετικά. Πολλά από εκείνα που αγοράζονται περιέχουν πρόσθετα σάκχαρα και παρασκευάζονται με συστατικά χαμηλής ποιότητας που μπορεί στην πραγματικότητα να είναι επιβλαβή για την υγεία.

Για να διασφαλίσεις ότι λαμβάνεις τα μέγιστα θρεπτικά συστατικά από τα smoothies, είναι σημαντικό να τα φτιάξεις στο σπίτι χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας αλλά και κατάλληλο εξοπλισμό και να το πάρεις μαζί σου όπου και αν πας. Τι εννοώ; Θα μάθεις αναλυτικά παρακάτω.

Ακολουθούν μερικές βασικές συμβουλές για να παρασκευάσεις smoothies πλούσια σε θρεπτικά συστατικά:

Χρησιμοποίησε τον κατάλληλο εξοπλισμό: Το μπλέντερ nutribullet διευκολύνει μία διατροφή και μεταμορφώνει τον οργανισμό των ανθρώπων από κάθε lifestyle. Σε βοηθάει να παραμένεις υγιής, να κάνεις καλό στον εαυτό σου και σε ενθαρρύνει να πάρεις στα χέρια σου τη διατροφή σου, κάνοντας την υγιεινή διατροφή πιο εύκολη και απλή από ποτέ.

Γιατί να επιλέξεις Νutribullet;

Εφόσον στόχος σου είναι η μέγιστη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών των φρούτων και των λαχανικών, τα personal μπλέντερς nutribullet κάνουν πραγματικά τη διαφορά. Σε σχέση με τα άλλα μπλέντερς, το nutribullet δεν αλέθει απλά τα υλικά, αλλά χρησιμοποιεί σύστημα εκχύλισης θρεπτικών συστατικών. Έτσι:

Δείτε περισσότερα στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ