Follow us

"Queen Cleopatra" | H νέα σειρά του Netflix που έχει εξοργίσει το κοινό

Η νέα εκδοχή της Κλεοπάτρας, έχει προκαλέσει χαμό στα κοινωνικά δίκτυα και η ταινία κατηγορείται για παραποίηση της ιστορίας.

Κλεοπάτρα Instagram

Χαμός έχει δημιουργηθεί μετά την εμφάνιση της ''μαύρης Κλεοπάτρας'' στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix, "Queen Cleopatra". Τo 1963 η πρώτη που υποδύθηκε τη βασίλισσα Κλεοπάτρα ήταν η εντυπωσιακή Ελίζαμπεθ Τέιλορ, στο βραβευμένο με τέσσερα Όσκαρ, φιλμ του Τζόζεφ Μάνκεβιτς. Στο "Αστερίξ και Οβελίξ" μία δεύτερη εκδοχή της Κλεοπάτρας, εμπνευσμένη από τη μελαχρινή ομορφιά της πρώτης, ήταν η καλλονή Μόνικα Μπελούτσι.

Σήμερα βλέπουμε στο ντοκιμαντέρ "Queen Cleopatra", να την υποδύεται η Αντέλ Τζέιμς, η οποία είναι μαύρη και αντίθετη από την Κλεοπάτρα που ήταν Ελληνίδα, βάσει ιστορικών πηγών. Μετά από αυτό, στα κοινωνικά δίκτυα υπήρξαν έντονες αντιδράσεις κατηγορώντας την παραγωγή για παραποίηση γεγονότων. Τα σχόλια μάλιστα ήταν τόσο έντονα, με αποτέλεσμα το Netflix, να αναγκαστεί να τα απενεργοποιήσει από το trailer.

"Queen Cleopatra" | H νέα σειρά του Netflix που έχει εξοργίσει το κοινό

Μάλιστα, ο δικηγόρος Μαχμούντ Αλ-Σεμάρι από την Αίγυπτο κατήγγειλε τη διάσημη πλατφόρμα streaming, ζητώντας την ακύρωση της σειράς και υποστηρίζοντας πως προσπαθεί να διαγράψει την αληθινή αιγυπτιακή ιστορία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ