Follow us

Η άποψη της Μιλένας Αποστολάκη για την υπόθεση Γεωργούλη

Η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σχολιάζει τις καταγγελίες και κατακεραυνώνει τη διαρροή της ταυτότητας του θύματος.

MissBloom TEAM
αποστολακη

Με αφορμή την καταγγελία εις βάρος του Ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη για τα αδικήματα του βιασμού και της πρόκλησης σωματικής βλάβης, αλλά και της δημοσιοποίησης του ονόματος της καταγγέλλουσας, η Μιλένα Αποστολάκη, υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Β1 Βόρειο Τομέα Αθήνας, ξετυλίγει τις σκέψεις της για το #metoo και τον τρόπο με τον οποίο τιμωρούνται τα ίδια τα θύματα:

"Η υπόθεση για την οποία ζητήθηκε η άρση ασυλίας του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Γεωργούλη, αφορά σοβαρά ποινικά αδικήματα.

Κοινός παρανομαστής στις υποθέσεις έμφυλης βίας και κακοποίησης γυναικών όπως η καταγγελία εις βάρος του μέχρι πρότινος Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, είναι πάντα η σχέση εξουσίας και κτητικότητας την οποία ο θύτης επιφυλάσσει για τον εαυτό του, σε σχέση με το ανυποψίαστο θύμα του. Βίαιες, ελεγκτικές και εξαναγκαστικές συμπεριφορές από κάποιους πολύ "αρρενωπούς" που δεν επιτρέπουν αντίσταση και ανυπακοή. Το θεμελιώδες στοιχείο της συναίνεσης αγνοείται, καθώς το εγώ του θύτη δεν υπόκειται σε όρια και αρνήσεις.

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ