Follow us

Πώς 3 cocktails μπορούν να κάνουν πιο δροσερό το φετινό καλοκαίρι

Τα spirits και οι συνταγές που θα δροσίσουν κυριολεκτικά και μεταφορικά τα καλοκαιρινά μας βράδια.

κοκτειλ

Αν υπήρχε βραβείο για το μήνα που καταφέρνει να μας αποσυντονίζει όσο κανένας άλλος, διαχρονικά θα το κέρδιζε ο Ιούνιος. Έχοντας ξεκινήσει και επισήμως το καλοκαίρι, με τον Ιούλιο προ των πυλών, και με τη θερμοκρασία να έχει ήδη ανέβει αισθητά, οι περισσότεροι από εμάς ονειρευόμαστε άδεια, διακοπές και ανεμελιά μακριά από όλα όσα μας προβληματίζουν. Λογικό κι αναμενόμενο.

Παρότι σύμφωνα με τον Coelho, το σύμπαν συνωμοτεί για όλα όσα θέλουμε και έχουμε ανάγκη, ίσως ακόμα δεν γνωρίζουμε πού θα μας βρει η περίοδος των διακοπών μας. Ξέρουμε όμως, τι μπορούμε να κάνουμε για να περάσουμε όμορφα είτε παραμείνουμε στην πόλη είτε παραθερίσουμε σε κάποιο νησί. Η δροσιά του καλοκαιριού περνά από το ποτήρι της Χρυσιάννας Ανδριοπούλου, η οποία δοκίμασε και προτείνει τρία cocktails που εγγυώνται ότι όπου κι αν επιλέξουμε να βρεθούμε, όλα θα είναι αμέσως πιο δροσερά, αλλά κυρίως καλύτερα.

Δροσιζόμαστε με METAXA 5 Stars ORANGE Limited Edition, Cointreau και The Botanist

Ο αντίκτυπος του James Bond στην κουλτούρα του ποτού δε μπορεί να αμφισβητηθεί, από τα κλασικά του martini (shaken, not stirred) (κουνημένα, όχι ανακατεμένα) μέχρι το Vesper. Το Americano ωστόσο, είναι η παραγγελία με την οποία ξεκινά το Casino Royale, το εν λόγω βιβλίο του Ian Fleming από το 1953 και έκτοτε συνέχισε να εμφανίζεται στην "καθημερινότητα" του ήρωα ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Οι κλασικές επιλογές του πράκτορα 007 ταιριάζουν απόλυτα με την αυθεντική γεύση του ΜΕΤΑΧΑ 5 Stars που ενισχύθηκε με φυσικά εκχυλίσματα από φλούδες ελληνικών πορτοκαλιών για μία κεχριμπαρένια limited edition με φρουτώδες, γλυκόπικρο τελείωμα στην επίγευση. Η METAXA 5 Stars ORANGE Limited Edition είναι μία πραγματικά ευφυέστατη σύλληψη.

Διάβασε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ