Follow us

Αυτό το μίνιμαλ κομμάτι από την IKEA θα κάνει την οργάνωση των ρούχων σου πιο εύκολη από ποτέ

Ο πιο πρακτικός και καλαίσθητος αποθηκευτικός χώρος για να οργανώσεις, με επιτυχία, την ντουλάπα σου.

MissBloom TEAM
Αυτό το μίνιμαλ κομμάτι από την Ikea θα κάνει την οργάνωση των ρούχων σου πιο εύκολη από ποτέ iStock

Το φθινόπωρο έχει φτάσει και σίγουρα πολλές από εμάς έχουμε μπει στη διαδικασία να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας, προκειμένου να είναι εναρμονισμένη με την εποχή. Νέες online παραγγελίες και ψώνια τα Σαββατοκύριακα με τις κολλητές μας έχουν δημιουργήσει ένα μικρό "χάος" στην ντουλάπα μας, το οποίο με τη σειρά του έχει οδηγήσει στον κλασικό προβληματισμό "δεν έχω τι να φορέσω".

Ευτυχώς για εμάς, υπάρχει ένα item στην IKEA που θα μας "λύσει" τα χέρια, και μαζί και τον παραπάνω προβληματισμό. Τέρμα πια τα ξεχασμένα, καταχωνιασμένα ρούχα που έχουν μείνει ακόμη με τα ταμπελάκια στο βάθος της ντουλάπας μας. Η θήκη αποθήκευσης, SKUBB, θα γίνει ο καλύτερός μας φίλος.

Δεν είναι τυχαίο που το εν λόγω κομμάτι έχει γίνει ήδη best seller. Διαθέτει 6 ξεχωριστούς χώρους αποθήκευσης προκειμένου να διαχωρίζεις τα ρούχα σου, είναι ελαφρύ, μπορεί να μετακινηθεί εύκολα και, φυσικά, είναι η ιδανική προσθήκη στο σπίτι για εσένα που αγαπάς το μίνιμαλ στιλ.

Αυτό το μίνιμαλ κομμάτι από την IKEA θα κάνει την οργάνωση των ρούχων σου πιο εύκολη από ποτέ
IKEA

IKEA

Την αποθηκευτική θήκη, SKUBB, από την IKEA θα τη βρεις εδώ.

Με άλλα λόγια, συνδυάζει αρμονικά πρακτικότητα και αισθητική και αποτελεί -δικαίως- ένα must have κομμάτι από τη συλλογή της Ikea. Θα το βρεις σε λευκό χρώμα και σε κόστος κάτω των 13 ευρώ, έτσι ώστε να μη βγεις εκτός budget.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ