Follow us

Βρήκαμε στην IKEA την best seller κρεμάστρα που θα γίνει η πιο fun πινελιά του σπιτιού σου

Ανανέωσε τον χώρο σου με την πιο fun κρεμάστρα, από την IKEA.

MissBloom TEAM
Βρήκαμε στην IKEA την best seller κρεμάστρα που θα γίνει η πιο fun πινελιά του σπιτιού σου iStock

Κακά τα ψέμματα, τα περισσότερα αντικείμενα μέσα σε ένα σπίτι εξυπηρετούν κάποιο πρακτικό σκοπό και η αισθητική πολλές φορές έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Φυσικά, υπάρχουν και τα διακοσμητικά στοιχεία που προσθέτουν ενδιαφέρον και καθορίζουν το ύφος του κάθε χώρου, ακόμη και αν αποτελούν απλές, μικρές λεπτομέρειες. Είναι δύσκολο να βρεις τη "χρυσή τομή" μεταξύ τους, ωστόσο αν σου λέγαμε πως υπάρχει ένα κομμάτι που τα συνδυάζει και τα δύο -χρηστικότητα και αισθητική- με τον πιο fun τρόπο;

Μιλάμε, φυσικά, για την κρεμάστρα TJUSIG από τη συλλογή της IKEA που έχει γίνει ανάρπαστη στους λάτρεις της εσωτερικής διακόσμησης. Πρόκειται για μία κρεμάστρα με λιτό σχέδιο, φτιαγμένη από μασίφ ξύλου με ιδιαίτερες διακλαδώσεις που θυμίζουν αυτές των δέντρων.

Γιατί, να αρκεστείς σε έναν "βαρετό" και συνηθισμένο καλόγερο, όταν μπορείς να προτιμήσεις αυτό το αντικείμενο που θα κάνει εξυπηρετήσει ακριβώς την ίδια λειτουργία, χαρίζοντας, όμως, ένα ευχάριστο στοιχείο στον χώρο;

Χάρις στο πρακτικό της μέγεθος, μπορείς να την τοποθετήσεις εύκολα, δίπλα στην πόρτα στην είσοδο του σπιτιού σου ή ακόμη και στο υπνοδωμάτιό σου, προκειμένου να κρεμάς εκεί τα αξεσουάρ και τα jackets που θέλεις να έχεις εύκαιρα πριν την έξοδό σου.

Βρήκαμε στην IKEA την best seller κρεμάστρα που θα γίνει η πιο fun πινελιά του σπιτιού σου
IKEA
IKEA

Την κρεμάστρα TJUSIG της IKEA, θα τη βρεις εδώ.

Με μόλις 13,99 ευρώ μπορείς να κάνεις την κρεμάστρα TJUSIG δική σου και να φτιάξεις το πιο ζεστό και χαρούμενο vibe μέσα στο σπίτι σου. Μάλιστα, το λευκό της χρώμα και ο μίνιμαλ σχεδιασμός της, την καθιστά ιδανική προσθήκη σε κάθε στιλ διακόσμησης και η επιλογή της θα σε δικαιώσει, χωρίς αμφιβολία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ