Follow us

Αυτά είναι τα τρικς για να κάνεις το σπίτι σου να μοιάζει πιο ακριβό, σύμφωνα με τo TikTok

5 deco hacks του TikTok για να ανανεώσεις το σπίτι σου, χωρίς να ξεφύγεις από το budget.

MissBloom TEAM
To TikTok 'αποφάσισε' | Αυτά είναι τα τρικς για να κάνεις το σπίτι σου να μοιάζει πιο ακριβό iStock

Η διακόσμηση του σπιτιού είναι μία πολύ δημιουργική διαδικασία, κατά την οποία καλείσαι να διαμορφώσεις τον χώρο σου, όπως ακριβώς επιθυμείς. Είναι η τέλεια ευκαιρία να βάλεις τη δική σου πινελιά σε έναν χώρο και να εξερευνήσεις την αισθητική σου. Το μόνο πρόβλημα; Το budget.

Αυτός ο περιορισμός είναι που βάζει "φρένο" στα όνειρα που έχεις για το σπίτι σου και κάνει πιο περίπλοκες τις αποφάσεις που πρέπει να λάβεις. Πλέον, βέβαια θα βρεις αμέτρητες προσιτές επιλογές στα καταστήματα και online- ωστόσο τα budget friendly κομμάτια δε σου εγγυώνται εφάμιλλη αισθητική με αυτή των αντίστοιχων πιο ακριβών εναλλακτικών τους.

Εδώ είναι που "μπαίνει" το TikTok, η δημοφιλής πλατφόρμα που φημίζεται για τα life hacks της, και η οποία έχει πολλά να "πει" για τη διακόσμηση του σπιτιού. Δημιουργοί που έχουν εντρυφήσει στο interior design χαρίζουν απλόχερα τα πολύτιμα tips τους, προκειμένου να κάνεις το σπίτι σου να μοιάζει πιο ακριβό με τον πιο value for money τρόπο.

Ακόμη και αν δε βρίσκεσαι σε φάση ανανέωσης του χώρου σου, αυτές οι έξυπνες συμβουλές θα σου φανούν σίγουρα χρήσιμες. Παρακάτω θα δεις τα deco βίντεο του TikTok που ενθουσίασαν εκατομμύρια χρήστες και θα σε καθοδηγήσουν και εσένα, έτσι ώστε να αναβαθμίσεις το σπίτι σου, οικονομικά:

Μεγάλοι καθρέπτες

Oversized κουβέρτες και μαξιλάρια

Mix & match στα έπιπλα

Ψεύτικα λουλούδια

Custom συσκευασίες

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ