Follow us

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 29/6

Ο Harrison Ford, η Sydney Sweeney κι η καλύτερη ταινία όλων των εποχών, προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

MissBloom TEAM
ταινια «Indiana Jones και ο Δίσκος του Πεπρωμένου»

Ο Harrison Ford, η Sydney Sweeney κι η καλύτερη ταινία όλων των εποχών προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Ο Indiana Jones και ο Δίσκος του Πεπρωμένου

Ο Harrison Ford φοράει για τελευταία φορά τα ρούχα του Indi. Λίγες εβδομάδες μετά την πρεμιέρα στις Κάννες, καταφτάνει στις ελληνικές αίθουσες η πολυαναμενόμενη νέα περιπέτεια του πιο δημοφιλούς αρχαιολόγου. Ο Harrison Ford επιστρέφει στον αγαπημένο ρόλο του Indi για να προετοιμάσει τη διάδοχό του, την οποία οποία υποδύεται η πολυτάλαντη Phoebe Waller-Bridge. Η υπόθεση του νέου σίκουελ τοποθετείται το 1969, όταν ο Indi δυσαρεστείται από την απόφαση της αμερικανικής κυβέρνησης να προσλάβει πρώην κρατικούς εχθρούς, έτσι ώστε να κατακτηθεί το διάστημα πριν από τους Σοβιετικούς. Ο αρχαιολόγος τότε, μαζί με τη βαφτισιμιά του αποφασίζουν να αναλάβουν δράση, αγνοώντας πως στο φόντο υπάρχει ένας πρώην ναζί νυν επιστήμονας ο οποίος έχει τα δικά του μοχθηρά σχέδια.

Reality

Η Sydney Sweeney του "Euphoria" τα βάζει με το αμερικανικό κράτος. Η ταινία εμπνέεται από την αληθινή περίπτωση της Reality Winner, μιας καθημερινής γυναίκας η οποία βρέθηκε στο στόχαστρο του FBI ως κατηγορούμενη για τη διαρροή απόρρητων πληροφοριών που σχετίζονταν με την ανάμειξη των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών στις αμερικανικές εκλογές του 2016.

Μικρό Λουλούδι (ή 15 Τρόποι να Σκοτώσεις το Γείτονά σου)

Ισπανική οικογενειακή κωμωδία από τον υποψήφιο για Όσκαρ Santiago Mitre. Χωρίς προφανή αφορμή, μία μέρα ο άνεργος οικογενειάρχης Χοσέ επισκέπτεται το γείτονά του και τον δολοφονεί. Ωστόσο, την επόμενη μέρα εκείνος εμφανίζεται ολοζώντανος, σα να μην έχει συμβεί τίποτα. Τότε ο Χοσέ τον σκοτώνει ξανά, αλλά ο γείτονας συνεχίζει κάθε φορά να "ανασταίνεται", οδηγώντας τον απεγνωσμένο πατέρα σε μια κατά συρροή δολοφονία με... το ίδιο θύμα κάθε φορά!

Ρούμπι: Ένα Κράκεν στην Εφηβεία

Μυθικά πλάσματα σε animated κόντρες με τη σφραγίδα της DreamWorks. Η γλυκιά και αδέξια 16χρονη Ruby Gillman θέλει απεγνωσμένα να ταιριάξει στο περιβάλλον του γυμνασίου, όπου νιώθει ότι περνάει απαρατήρητη. Κάνει ιδιαίτερα μαθηματικών στον σκεϊτά με τον οποίο είναι τσιμπημένη, ενώ εκείνος τη θαυμάζει μόνο για το μυαλό της. Γενικά, δεν της επιτρέπεται να κυκλοφορεί στην παραλία παρέα με τα κουλ παιδιά, γιατί η υπερπροστευτική μαμά της τής απαγορεύει να μπει στο νερό.Αλλά όταν παραβαίνει τον νούμερο 1 κανόνα της μαμάς της, η Ruby θα ανακαλύψει ότι είναι βασιλική διάδοχος Κράκεν πολεμιστριών και ότι προορίζεται να κληρονομήσει το θρόνο της επιβλητικής γιαγιάς της, της πολεμίστριας βασίλισσας των επτά θαλασσών.

Διάβασε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ