Follow us

Noir | Το Dimitris Kalantzis Quartet επιστρέφει με μία καινούργια βραδιά τζαζ στον Κήπο του Μεγάρου

Μία μοναδική τζαζ συναυλία που σηματοδοτεί το τέλος των φεστιβάλ του Μεγάρου, μας ταξιδεύει σε ταινίες του παγκόσμιου σινεμά.

Dimitris Kalantzis Quartet

Το Dimitris Kalantzis Quartet, μετά τo αφιέρωμά του στον σπoυδαίο
κινηματογραφικό συνθέτη Michel Legrand [Μισέλ Λεγκράν], τον προηγούμενο
Νοέμβριο στην Αίθουσα Banquet στο πλαίσιο του Jazz@Megaron, επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αυτό το καλοκαίρι, με μια καινούργια βραδιά τζαζ στον Κήπο την Παρασκευή 14 Ιουλίου στις 9:00 μ.μ, η οποία σηματοδοτεί το τέλος των φετινών εκδηλώσεων στην υπαίθρια σκηνή του Μεγάρου.

Τα μέλη του Kουαρτέτου του Δημήτρη Καλαντζή (πιάνο, ενορχηστρώσεις), σε αυτή τη συναυλία τους με τίτλο "Noir", προσεγγίζουν μέσα από τη δική τους ματιά συνθέσεις που γράφτηκαν για να επενδύσουν φιλμ νουάρ, τα οποία έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στην ιστορία του παγκόσμιου σινεμά.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Γιώργος Γεωργιάδης (μπάσο), Ανδρέας Πολυζωγόπουλος (τρομπέτα) και Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης (ντραμς).

Λίγα λόγια από το Dimitris Kalantzis Quartet για τη συναυλία Νoir "Oι κινηματογραφικές ταινίες εποχής, με περιεχόμενο μυστηρίου, αστυνομικό, εγκληματικό, πάθους, σκοτεινό εν γένει, –πολλές από αυτές ασπρόμαυρες, εξ ου και ο όρος noir– έχουν μια σχέση με την τζαζ τόσο μεγάλη, που θα τη λέγαμε σχεδόν "συνειρμική”. Αυτή την περίπου απόλυτη σχέση εξερευνά το Κουαρτέτο του Δημήτρη Καλαντζή –μέσα από μια συγκινητική επιλογή θεμάτων και φιλμ– με την πείρα πολύ επιτυχημένων τζαζ διασκευών στο πρόσφατο παρελθόν".

Οι εκδηλώσεις του Κήπου πραγματοποιούνται με τη χορηγία της MOTOROIL.

Τιμή εισιτηρίου | 15 € (γενική είσοδος)

Εισιτήρια | 210 72 82 333 | www.megaron.gr

Noir | Το Dimitris Kalantzis Quartet επιστρέφει με μία καινούργια βραδιά τζαζ στον Κήπο του Μεγάρου

Χορηγοί Επικοινωνίας
ΕΡΤ, ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 103.7, ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 90.9, KOSMOS 93.6, COSMOTE TV, ΔΙΕΣΗ 101.3, GALAXY 92, MY RADIO 104.6, ΑΘΗΝΑ 9.84,
CULTURENOW.GR, CNN.GR, MONOPOLI.GR, IN2LIFE.GR, NEWSBEAST.GR,
ARTANDLIFE.GR, METEO.GR

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ