Follow us

Η πιο φρέσκια φουρνιά των αθηναϊκών μπαρ

4 νέες και άκρως ενδιαφέρουσες αφίξεις ενισχύουν την μπαρ σκηνή της πόλης.

bars

Αν μπορούμε να κάνουμε μια αδιαμφισβήτητη παρατήρηση, απολύτως ταιριαστή με την αστική πραγματικότητα την τελευταία τουλάχιστον δεκαετία, είναι πως η Αθήνα λατρεύει τα μπαρ. Τελευταία, μάλιστα, έχουν προκύψει και κάποιες πάρα πολύ ενδιαφέρουσες αφίξεις, που μας παρακινούν να ξανοιχτούμε στην πόλη, για όλους τους σωστούς λόγους: Ακολουθούν τα νέα μπαρ της Αθήνας και η πιο πρόσφατη φουρνιά αυτών, που θα μας βγάλει έξω κι αυτό το καλοκαίρι.

Grasshoppers

Ακόμη ένα spot που στρέφει το ενδιαφέρον στα πέριξ της Στέγης και στην πολυσυζητημένη εσχάτως γειτονιά του Νέου Κόσμου, κατέφθασε πρόσφατα από την ομάδα του κοντινού "Naif". Το "Grasshoppers" είναι ένα αυστηρά after office μαγαζί. Μπαίνοντας στο εσωτερικό του, το μάτι πέφτει πρώτα απ’ όλα σε μια σωστά τοποθετημένη μπάρα, ενώ "βυθίζεται" στο σκούρο μπλε που έχει καταλάβει το χώρο ως το βασικό χρώμα.

Εδώ θα βρείτε μια έξυπνα διαμορφωμένη μπουτίκ κάβα με επιλογές για όλα τα γούστα, ιδιαίτερα signature cocktails όπως το Fervid (μια διαφορετική προσέγγιση της Margarita με μεσκάλ, τζίντζερ και λάιμ) ή το γλυκόπικρο Coarse (με Campari, cherry brandy, πικραμύγδαλο και φρέσκο χυμό από σέλερι και λάιμ), καθώς και προτάσεις σε κλασικά ποτά.

Διάβασε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ