Follow us

Ρόδος | Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό εργαζόμενου: "Ήρθε το αφεντικό και πίσω του ήταν 15 άτομα"

Η στιγμή που ομάδα ατόμων επιτίθεται στον σερβιτόρο και τον ξυλοκοπούν όλοι μαζί.

Ρόδος THETOC

Βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στο φως από τον ξυλοδαρμό σερβιτόρου στη Ρόδο. Το περιστατικό έγινε απογευματινές ώρες του Σαββάτου στην Παλιά Πόλη, στο τουριστικότερο σημείο του νησιού, μπροστά στα μάτια δεκάδων επισκεπτών.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε στο Star καταγράφεται η στιγμή που ομάδα ατόμων επιτίθεται στον νεαρό σερβιτόρο και τον ξυλοκοπούν όλοι μαζί. Στη συνέχεια, ο εργαζόμενος μπήκε στην επιχείρηση όπου εργάζεται για να γλιτώσει. Λίγα λεπτά μετά, εισέβαλαν στο μαγαζί και οι δράστες, όπου τον χτύπησαν ξανά και ξανά, όπως κατήγγειλε το θύμα μιλώντας στο Star και την απεσταλμένη του σταθμού στη Ρόδο, Κατερίνα Ρίστα.

"Ήρθε το αφεντικό και πίσω του ήταν 15 άτομα. Καταγγελία έκανε ο εργοδότης μου", είπε ο νεαρός, ο οποίος δείχνει ως δράστη ιδιοκτήτη επιχείρησης που βρίσκεται κοντά στο μαγαζί που εργάζεται ο ίδιος στην πλατεία Εβραίων Μαρτύρων, στην Παλιά Πόλη.

Ο εργοδότης και το θύμα κατέθεσαν μήνυση για εξύβριση και απειλή. Σε βάρος του κατηγορούμενου όπως και σε βάρος του γιου του έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Ρόδος | Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό εργαζόμενου: "Ήρθε το αφεντικό και πίσω του ήταν 15 άτομα"

Τι λέει ο φερόμενος ως δράστης

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, τον οποίο καταγγέλλει ο νεαρός σερβιτόρος για τον ξυλοδαρμό του, μιλώντας στο Star είπε πως "δεν είχα πρόθεση να τον χτυπήσω και δεν τον χτύπησα. Απλά τον έπιασα από τους ώμους και του λέω "θα μιλάς πιο όμορφα και θα φέρεσαι πιο όμορφα, για να επιβιώσεις εδώ πέρα". Έφαγε ένα χαστούκι από τον γιο μου, γιατί του έβρισε τη μάνα στα αλβανικά. Άντε και μια μπουνιά".

Την ίδια ώρα στο νησί της Ρόδου τους τελευταίους δύο μήνες, πέντε εργαζόμενοι έχουν προχωρήσει σε καταγγελίες, μιλώντας για εργασιακό Μεσαίωνα.

Πηγή: THETOC

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ