Follow us

Σήμερα η κηδεία της Γιώτας Γιάννα - Ανακοίνωσε την κηδεία με τον "δικός της" τρόπο

Μέσα από ανακοίνωση στο Facebook έγιναν γνωστή η ημερομηνία και το μέρος που θα τελεστεί η κηδεία της αντισυμβατικής τραγουδίστριας, Γιώτας Γιάννα.

Γιώτα Γιάννα NDP

Με μια ιδιαίτερη ανακοίνωση έγιναν γνωστή η ημερομηνία και το μέρος που θα τελεστεί η κηδεία της αντισυμβατικής τραγουδίστριας, Γιώτας Γιάννα, η οποία έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη, σε ηλικία 95 ετών.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση για την κηδεία της, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Παρασκευή 7 Ιουλίου, στις 11:30 στην Καισαριανή, έγινε μέσα από τη σελίδα της στο Facebook, με μια ανάρτηση που μοιάζει σαν να γράφτηκε από την ίδια.

"Αύριο φιλαράκια μου, 11:30 στην Καισαριανή θα με χαιρετήσετε, και εγώ θα σας δω από τη δική μου διάσταση", αναφέρεται χαρακτηριστικά στην δημοσίευση, η οποία συνοδεύεται από μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της.

Η Γιώτα Γιάννα ξεκίνησε παίζοντας φυσαρμόνικα δίπλα στη Σοφία Βέμπο, συνοδεύοντάς την στο περίφημο τραγούδι "Ο άνθρωπός μου" στο θέατρο Κυβέλης. Είχε πλούσια δισκογραφία, καθώς ηχογράφησε πολλούς δίσκους 45 στροφών στα χρόνια του '60. Στο αθηναϊκό κοινό έγινε πολύ γνωστή και από τις εμφανίσεις της σε νυχτερινά κέντρα της Πλάκας και της Εθνικής οδού.

Ο δίσκος της "Τα μάτια της Γιώτας Γιάννα" κυκλοφόρησε το 2013. Από το 2017 ξεκίνησε τις εμφανίσεις στην μπουάτ Απανεμιά, σε εβδομαδιαία βάση.

Η Γιώτα Γιάννα είχε συνεργαστεί με μεγάλους καλλιτέχνες, όπως οι Σοφία Βέμπο, Βασίλης Τσιτσάνης, Απόστολος Καλδάρας, Ρίτα Σακελλαρίου, 'Αννα Βίσση, Καίτη Γκρέυ, Γιώτα Λύδια, Μπέμπα Μπλανς και άλλους. Την έχουν χαρακτηρίσει "η Ελληνίδα Τζάνις Τζόπλιν" και "η Πασιονάρια της λαϊκής πίστας".

Πηγή: THETOC

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ