Follow us

Το "Hill Athens" σερβίρει τη μοντέρνα ελληνική κουζίνα που έλειπε από το Θησείο

Στο φινετσάτο τριώροφο εστιατόριο της Αποστόλου Παύλου στο Θησείο, η βόλτα στην ομορφότερη γειτονιά της Αθήνας απογειώνεται.

MissBloom TEAM
hill athens

Οι καλοκαιρινές έξοδοι με φόντο τον επιβλητικό Ιερό Βράχο της Ακρόπολης είναι από τις ομορφότερες εμπειρίες που έχει να προσφέρει η καλοκαιρινή Αθήνα. Γι' αυτό και το εκτιμάμε ακόμη περισσότερο όταν βλέπουμε εστιατόρια στα πιο προνομιακά locations της πόλης και τα αγαπημένα και των ξένων επισκεπτών να υποστηρίζουν μια σύγχρονη γευστική πρόταση που απευθύνεται εξίσου και στους Αθηναίους foodies. Αυτή είναι η σπάνια περίπτωση του "Hill Athens" όπου η γαλανόλευκη γαστρονομία συναντά τις μοντέρνες τεχνικές, χωρίς να χάνει τη νοστιμιά και την οικειότητά της. Στο φινετσάτο τριώροφο εστιατόριο της Αποστόλου Παύλου στο Θησείο, στους πρόποδες του λόφου των Νυμφών, που φιλοξενεί το Αστεροσκοπείο Αθηνών, η βόλτα στην ομορφότερη γειτονιά της Αθήνας απογειώνεται πιάνοντας θέση στο μοντέρνο χώρο με την πανοραμική θέα που ανοίγεται από τη Στοά Αττάλου και τον Λυκαβηττό μέχρι τον κατάφωτο Παρθενώνα.

Ο ταλαντούχος consulting chef Δημήτρης Δημητριάδης, σε στενή συνεργασία με τον άξιο head chef Γιώργο Νεστορίδη προτείνουν μια μοντέρνα κουζίνα με σαφή σύγχρονο ελληνικό χαρακτήρα, όπου οι αγαπημένες ιδέες του γαλανόλευκου ρεπερτορίου προτείνονται σε ανανεωμένη μορφή.

Διάβασε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ