Follow us

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 27/7

Robert de Niro, Isabelle Adjani, αλλά και Audrey Hepburn περιλαμβάνει το σινε-μενού της εβδομάδας, από την οποία δεν λείπουν κωμωδίες, θρίλερ, περιπέτειες και φυσικά επανεκδόσεις.

MissBloom TEAM
ταινιες

Καμουφλάζ

Η εκλεκτική Isabelle Adjani και ο σκηνοθέτης τού "Ραντεβού στο Belle Epoque" Νicolas Bedos συναντιούνται κάτω από τον λαμπερό ήλιο της γαλλικής Ριβιέρας και σε ένα κοσμοπολίτικο θρίλερ. Σ΄ αυτό δυο νεαροί απατεώνες (Πιέρ Νινέ και Μαρίν Βακτ) στήνουν παράλληλες κομπίνες στους εραστές τους, παγιδευμένοι κι οι ίδιοι σ’ έναν κύκλο πάθους, πλαστοπροσωπιών, προδοσίας και εγκλήματος. Επίσημη συμμετοχή, εκτός συναγωνισμού, στο περσινό φεστιβάλ Καννών.

Τμήμα Απολεσθέντων Μαδρίτης

Ο Μάριο είναι ένας μοναχικός αποθηκάριος στο Τμήμα Απολεσθέντων της Μαδρίτης. Όταν μια βαλίτσα με μακάβριο και σοκαριστικό περιεχόμενο, που ανασύρθηκε από ένα ποτάμι, φτάνει στα χέρια του, η ζωή του θα αλλάξει δραματικά. Η διαλεύκανση αυτής της φριχτής πράξης, που εμπλέκει ένα μωρό, θα τον οδηγήσει σε σκοτεινά και επικίνδυνα μονοπάτια. Ένα ατμοσφαιρικό θρίλερ, αλλά ταυτόχρονα μια ξεχωριστή ιστορία αγάπης και εξιλέωσης από τον Jorge Dorado , που ξεκίνησε ως βοηθός του Pedro Almodóvar και του Guillermo del Toro, με πρωταγωνιστή τον Álvaro Morte, γνωστό μας από το ρόλο του "Καθηγητή" στη δημοφιλή σειρά "La casa de papel".

Ο Θεός Είναι Μια Σφαίρα

Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα και στο μυθιστόρημα του Boston Teran "God is a bullet", η ταινία του Νικ Κασσαβέτης ("Το Ημερολόγιο", "Μοιραία Απαγωγή") ακολουθεί την προσπάθεια του αστυνομικού Μπομπ Χάιταουερ (Nikolaj Coster-Waldau) να εντοπίσει την κόρη του, η οποία απήχθη από μια σατανιστική Αίρεση. Καθώς η αστυνομική έρευνα δεν αποδίδει καρπούς, παίρνει την κατάσταση στα χέρια του, διεισδύοντας στην αίρεση με τη βοήθεια της Κέιζ Χάρντιν (Maika Monroe), της μόνης γυναίκας που ξέφυγε από αυτήν. Μαζί ξεκινούν ένα αιματηρό κυνήγι ενάντια στον αρχηγό της αίρεσης με στόχο τη σωτηρία της κόρης του και την εξιλέωση της Κέιζ.

Δείτε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ