Follow us

Κατάρρευση γέφυρας στην Πάτρα | Αυτός είναι ο 33χρονος που έχασε τη ζωή του

Ενας 33χρονος είναι ο άνδρας, ο οποίος σκοτώθηκε στην κατάρρευση της γέφυρας στην Πάτρα.

33χρονος THETOC

Ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν εγκλωβισμένων στα συντρίμια της γέφυρας της Περιμετρικής Πατρών, η οποία κατέρρευσε το μεσημέρι της Κυριακής σαν χάρτινος πύργος, οι τέσσερις συλληφθέντες, δυο χειριστές μηχανημάτων, εργοδηγός και μηχανικός ασφαλείας, πήραν προθεσμία για ν΄απολογηθούν.

Παράλληλα έγινε γνωστή η ταυτότητα του άνδρα που σκοτώθηκε στο σημείο.

Σύμφωνα με ανάρτηση του πατρινού Ασημάκη Κοκκόνη, το θύμα του πρωτοφανούς για τα ελληνικά δεδομένα δυστυχήματος, είναι ο Βασίλης 33χρονος Ρομά.

Υπενθυμίζεται ότι άλλοι επτά νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, εκ των οποίων ο ένας είναι σε σοβαρή κατάσταση, ενώ άλλοι τρεις νοσηλεύονται στον Άγιο Ανδρέα.

Για το τραγικό συμβάν η Αστυνομία προέβη σε τέσσερις συλλήψεις. Ο ένας συλληφθείς είναι ο υπεύθυνος του έργου και οι άλλοι τρεις χειριστές. Οι έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε εξέλιξη.

Οπως ανέφερε στο ERTNEWS ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας, Ευθύμιος Λέκκας, η συγκεκριμένη γέφυρα είχε σοβαρά προβλήματα στατικότητας, κάτι που ήταν γνωστό.

Σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο τμήμα της γέφυρας είχε απαγορευτεί η κυκλοφορία και ήταν κλειστό με απόφαση της Διεύθυνσης της Αστυνομίας Αχαΐας από την Πέμπτη 20 Ιουλίου.

Σύμφωνα με το pelop.gr, οι συλληφθέντες φέρεται να είπαν στους αστυνομικούς ότι "εκτελούσαν εργασίες και την ώρα που ετοιμάζονταν να φύγουν, κατέρρευσε η γέφυρα"! Σε βάρος και των τεσσάρων συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για "Παραβίαση Κανόνων Οικοδομικής".

Πηγή: THETOC

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ