Follow us

10 ιδέες για να κάνεις το γραφείο σου τον αγαπημένο χώρο του σπιτιού σου

Συγκεντρώσαμε τα πιο ονειρεμένα γραφεία του Instagram, για να εμπνευστείς και για το δικό σου.

MissBloom TEAM
10 ιδέες για να κάνεις το γραφείο σου τον αγαπημένο χώρο του σπιτιού σου iStock

Μπορεί τώρα να είναι καλοκαίρι και το μυαλό σου να είναι μόνο στις παραλίες, τη θάλασσα και τις βόλτες με τις φίλες σου, ωστόσο , καλό είναι όταν επιστρέψεις στην καθημερινότητά σου, να το κάνεις με τον πιο αρμονικό τρόπο. Νέα χρωματιστά τετράδια και ατζέντες, καθώς και on trend σύνολα για τη δουλειά είναι μερικοί τρόποι για να το πετύχεις αυτό, ωστόσο ο πιο αποτελεσματικός, που θα σε βάλει απευθείας στο πιο παραγωγικό mood, είναι να ανανεώσεις το γραφείο σου.

Είτε βρίσκεται στο δωμάτιό σου, είτε στο σαλόνι, είτε σε κάποιον ξεχωριστό χώρο μέσα στο σπίτι σου, το γραφείο σου αξίζει μία παραπάνω προσοχή, στο ξεκίνημα της νέα σεζόν. Με μικρές διακοσμητικές λεπτομέρειες, ατμοσφαιρικό φωτισμό και υφές που αποπνέουν ζεστασιά, θα καταφέρεις να το μεταμορφώσεις, έτσι ώστε να μη θυμίζει σε τίποτα την προηγούμενη (λίγο παραμελημένη) εικόνα του.

Άλλωστε, με τη σωστή διακόσμηση και διαρρύθμιση μπορεί να γίνει το αγαπημένο σου spot στο σπίτι, όπου θα συγκεντρώνεσαι καλύτερα, θα είσαι πιο δημιουργική και θα απολαμβάνεις κάθε στιγμή που περνάς εκεί.

Έπειτα από μία εκτενή έρευνα στο Instagram, εμείς εντοπίσαμε τις πιο ιδιαίτερες ιδέες για να εντάξεις στη διακόσμηση του γραφείου σου. Επομένως, άντλησε, ελεύθερα, την απαραίτητη έμπνευση και απογείωσε, αισθητικά, τον χώρο του γραφείου σου:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ