Follow us

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 31/8

Η ταινία που απέσπασε το μεγάλο βραβείο στην Κρουαζέτ και μια σπάνια ελληνική επανέκδοση, προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

MissBloom TEAM
ταινια

Η ταινία που απέσπασε το μεγάλο βραβείο στην Croisette και μια σπάνια ελληνική επανέκδοση, προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Η Ανατομία μιας Πτώσης

Ο φετινός Χρυσός Φοίνικας των Καννών. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο σύζυγος μιας πετυχημένης συγγραφέως χάνει τη ζωή του στο σπίτι τους στις Άλπεις, όπου διαμένουν μαζί με τον 11χρονο γιο τους ο οποίος πάσχει από προβλήματα στην όραση. Όταν εκείνος ανακαλύψει ξαφνικά στο χιόνι το πτώμα του πατέρα του, σύντομα ο ίδιος αλλά και ο Νόμος θα βρεθούν απέναντι στο ίδιο ερώτημα: πρόκειται για μια αυτοκτονία ή δολοφονία;

The Equalizer 3: Το Τελευταίο Κεφάλαιο

Ο Denzel Washington παίρνει το όπλο του για ύστατη φορά. Αφού αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ως κυβερνητικός πληρωμένος δολοφόνος, ο Robert McColl (Washington) παλεύει με νύχια και με δόντια για να συμφιλιωθεί με τα φριχτά εγκλήματα που διέπραξε στο παρελθόν αποδίδοντας δικαιοσύνη στο όνομα των αδύναμων σε ανάγκη. Λίγο αφότου μετακομίσει στη Νότια Ιταλία, συνειδητοποιεί πως κοντινοί φίλοι του έχουν πέσει στα χέρια αδίστακτων εγκληματιών, με την πορεία των πραγμάτων να παίρνει πολύ σύντομα θανατηφόρα τροπή. Τότε ο ΜcColl αντιλαμβάνεται πως θα πρέπει να τα βάλει με την ίδια τη μαφία, εάν θέλει να σώσει τους φίλους του.

Χελωνονιντζάκια: Μεταλλαγμένος Χαμός

Η άπαιχτη παρέα που λατρεύει την πίτσα σε animated περιπέτειες. Μετά από χρόνια απομόνωσης από τον κόσμο των ανθρώπων, τα Χελωνονιντζάκια βγαίνουν στην επιφάνεια για να κερδίσουν, μέσα από τις ηρωικές τους πράξεις, τις καρδιές των Νεοϋορκέζων και να καταφέρουν να γίνουν αποδεκτοί ως κανονικοί έφηβοι. Με τη βοήθεια της νέας τους φίλης, April O'Neil, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ένα μυστηριώδες συνδικάτο εγκλήματος, που αποτελείται από στρατό μεταλλαγμένων.

Ladybug & Cat Noir: Το Ξεκίνημα

Κινούμενα σχέδια με πρωταγωνιστές ένα αναπάντεχο δίδυμο με μαγικές δυνάμεις. Όταν η ντροπαλή Μarinette σώζει τη ζωή του μυστηριώδους Μaster Fu, εκείνος τη μεταμορφώνει στη σούπερ ηρωίδα Ladybug. Εντωμεταξύ, η Μarinette είναι ερωτευμένη με τον Adrien, που και εκείνος έχει μεταμορφωθεί στον σούπερ ήρωα Cat Noir χάρη στα μάγια του Μaster Fu. Παρόλο που κανένας από τους δύο δεν ξέρει το άλτερ έγκο του άλλου, το δίδυμο συνεργάζεται για να αντιμετωπίσει τον νοσηρό Hawk Moth, που δεν είναι άλλος από τον πατέρα του Adrien. Θα μπορέσουν οι δυο τους να σώσουν τον κόσμο από τα μοχθηρά σχέδια του Hawk Moth, αλλά και να βρουν την αληθινή αγάπη πίσω από τις μάσκες τους;

Διάβασε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ