Follow us

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 7/9

Isabelle Huppert, θρίλερ από την Ισπανία και τρεις σινεφίλ επανεκδόσεις προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

MissBloom TEAM
ταινια «Εύκολος Στόχος»

Isabelle Huppert, θρίλερ από την Ισπανία και τρεις σινεφίλ επανεκδόσεις προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Εύκολος Στόχος

Η Isabelle Huppert... συνδικαλίστρια! Στη βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα ταινία του έμπειρου Jean-Paul Salomé ("Η Νονά της Νύχτας"), η σπουδαία ηθοποιός ενσαρκώνει την επικεφαλής του συνδικάτου μιας πολυεθνικής εταιρίας παραγωγής πυρηνικής ενέργειας, η οποία αποφασίζει να γίνει πληροφοριοδότης ρισκάροντας τη ζωή της. Μόνη εναντίον όλων, παλεύει ώστε να μην αποσιωπηθεί ένα απίστευτο σκάνδαλο και να υπερασπιστεί περισσότερες από 50.000 θέσεις εργασίας. Η ζωή της ανατρέπεται όταν δέχεται βίαιη επίθεση στο σπίτι της, ενώ νέα στοιχεία δημιουργούν αμφιβολίες στο μυαλό των ανακριτών. Από θύμα, γίνεται ύποπτη. Η ταινία απέσπασε το βραβείο κοινού στο πρόσφατο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου.

75 Μέρες

Ισπανικό δραματικό θρίλερ. Το 1992, σε μια μικρή πόλη της Ισπανίας, τρία κορίτσια γύρω στα 14-15 εξαφανίζονται μυστηριωδώς. Την τελευταία φορά που τις είδαν ζωντανές έκαναν ωτοστόπ για να πάνε σε ένα κλαμπ σε μια κοντινή πόλη. Η αστυνομία υποθέτει λανθασμένα ότι απλώς το έχουν σκάσει. Tα πτώματά τους, όμως, βρίσκονται δύο μήνες αργότερα, συντρίβοντας τις οικογένειές τους και σοκάροντας την τοπική κοινότητα. Ποιος θα μπορούσε να τολμήσει ένα τέτοιο έγκλημα σε μια φιλήσυχη περιοχή όπου όλοι γνωρίζονταν με όλους; Τριάντα χρόνια μετά, οι "75 Μέρες" έρχονται για να επανεξετάσουν το έγκλημα που συγκλόνισε την Ισπανία όχι μόνο εξαιτίας της σοκαριστικής του βιαιότητας, αλλά και εξαιτίας της αμφιλεγόμενης και εξοργιστικά ελλιπούς αστυνομικής έρευνας που ακολούθησε, καθώς και την προβληματική κάλυψη από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Η Καλόγρια ΙΙ

Η αδελφή Ιρέν αντιμέτωπη ξανά με τη δαιμονισμένη Βάλακ. Επιστροφή στο τρομακτικό σύμπαν του "Καλέσματος", μέσω της συνέχειας του ανατριχιαστικού spin-off "Η Καλόγρια". Μερικά χρόνια μετά τα εφιαλτικά γεγονότα της προηγούμενης ταινίας, η μοναχή Ιρένε έρχεται ξανά αντιμέτωπη με τη δαιμονισμένη καλόγρια Βάλακ, όταν ένας ιερέας δολοφονείται βίαια κάτω από ανησυχητικά μυστηριώδεις συνθήκες.

Διάβασε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ