Follow us

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 14/9

Μια rom com επιστροφή και ένα arthouse horror προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

MissBloom TEAM
ταινια

Μια rom com επιστροφή και ένα arthouse horror προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Γάμος Αλά Ελληνικά 3

Η Νία Βαρντάλος πάει στο χωριό. Η Ελληνοαμερικάνα Νία Βαρντάλος μαζί μαζί με όλη την κινηματογραφική οικογένειά της, τους Πορτοκάλος, επιστρέφουν όχι απλώς στη μεγάλη οθόνη αλλά και στη χώρα από όπου ξεκίνησαν όλα, την Ελλάδα. Γιατί στο "Γάμος Αλά Ελληνικά 3", η ηρωίδα που ενσαρκώνει η Βαρντάλος αναζητά τις ρίζες του εκλιπόντα πλέον πατέρα της, σε ένα ταξίδι που τη συνοδεύει, φυσικά, όλη η αξιαγάπητα εκκεντρική φαμίλια. Κι επειδή η επανένωση με την ελληνική παράδοση συμβαίνει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η κωμωδία μας υπόσχεται καρτποσταλικές εικόνες των νησιών, ξέφρενα πανηγύρια, μπόλικα επαρχιακά κωμικά ενσταντανέ, αλλά και απρόσμενα ρομαντικά σκιρτήματα.

Σιχάθηκα τον Εαυτό μου

Φεστιβαλικό horror φεμινιστικών ανησυχιών. Η Σίγκνε και ο Τόμας διατηρούν μια αρρωστημένη, ανταγωνιστική σχέση, η οποία παίρνει άσχημη τροπή όταν ο Τόμας αποκτά ξαφνικά αναγνώριση για το καλλιτεχνικό του έργο. Γνήσια αντιδραστική, η Σίγκνε επιχειρεί απεγνωσμένα να ανακτήσει το στάτους της δημιουργώντας μια νέα, αδίστακτη περσόνα, η οποία τρέφεται από την προσοχή και τη συμπόνια των άλλων.

Μυστήριο στη Βενετία

Ο Kenneth Branagh "ντύνεται" ξανά Ηρακλής Πουαρό. Παρόλο που απολαμβάνει τη σύνταξη περνώντας ήρεμα τις μέρες του, ο ντετέκτιβ Πουαρό καλείται να επιστρέψει στην ενεργό δράση όταν τον επισκέπτεται μια διάσημη συγγραφέας μυστηρίου, η οποία τον προσκαλεί σε μια σεάνς στο στοιχειωμένο παλάτι μιας τραγουδίστριας όπερας. Εκεί, μυστηριωδώς, ένας από τους συμμετέχοντας βρίσκεται δολοφονημένος, έτσι ο Βέλγος ερευνητής θα χρειαστεί να αναλάβει άμεσα δράση ώστε να βρεθεί εγκαίρως ο ένοχος.

Διάβασε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ