Follow us

"Η Μάγισσα" | Το "α" στο σετ της μεγαλύτερης ελληνικής τηλεοπτικής παραγωγής

Βρεθήκαμε στο επιβλητικό σετ της νέας σειράς του ΑΝΤ1, μιλησαμε με τους συντελεστές και αναμένουμε την μεγαλύτερη πρεμιέρα της χρονιάς, στις 25/9 στις 21.00.

MissBloom TEAM
ταινια

"Η Μάγισσα" είναι ήδη, πριν την πρεμιέρα της, μία από τις πιο πολυσυζητημένες σειρές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Το επιφανές καστ (Κατερίνα Λέχου, Έλλη Τρίγγου, Γιώργος Γάλλος, Τάσος Νούσιας, Νίκος Ψαρράς, Θέμις Μπαζάκα) είναι σίγουρα ένας παράγοντας που εξάπτει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Ένας ακόμη παράγοντας είναι και η σκηνοθεσία του Λευτέρη Χαρίτου, ο οποίος επέδειξε τη δεχιοτεχνία του με τις "Άγριες Μέλισσες", μία από τις πιο πετυχημένες σειρές της ελληνικής TV.

Πράγματι, πρόκειται για ονόματα γνώριμα και έμπιστα, που επιτρέπουν στο κοινό να περιμένει τίποτα λιγότερο από ένα καθαρά ποιοτικό πρότζεκτ. Όμως "Η Μάγισσα" ξεχωρίζει κυρίως για την καινοτομία της: φέρνει στην ελληνική τηλεόραση ένα νέο είδος, τολμά να εισάγει το μεταφυσικό στοιχείο στο prime time, και έχει επενδύσει περισσότερο από κάθε άλλη παραγωγή στο σετ και τα σκηνικά που συμβάλλουν στην αληθοφάνεια του χωροχρονικού της ιστορίας.

Η ιστορία λαμβάνει χώρα στη Μάνη του 1817, μας μεταφέρει δηλαδή σε μια εποχή πολύ μακρινή από τη δική μας. Τα γυρίσματα για τη σειρά (72 επεισόδια μέχρι στιγμής) πραγματοποιήθηκαν στη Μάνη, τα Τρίκαλα και την Αττική, ενώ σήμερα άνοιξε τις πόρτες του το σετ που βρίσκεται στα Σπάτα, στο Μουσείο Νάσιουτζικ, το οποίο φιλοξενεί το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων. Εκεί μας υποδέχτηκαν ο σκηνοθέτης και μέλη του καστ, και μαζί τους περιηγηθήκαμε τους προσαρμοσμένους (και πέρα για πέρα επιβλητικούς χώρους).

Στην μεγάλη αυλή, μία κεντρική τοποθεσία γυρισμάτων, ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος έκανε την εισαγωγή: "Αυτός είναι ένας μοναδικός χώρος, είναι μία μεταμόρφωση τρομερή, έχει γίνει μία πολύ λεπτή δουλειά σε επίπεδο σκηνογραφικό αλλά και τεχνικά". Κοιτώντας γύρω συγκλονίζεται κανείς από το μέγεθος των πύργων και των κάστρων, χτίσματα που δεν προϋπήρχαν αλλά στήθηκαν αποκλειστικά για τα γυρίσματα. Και το εσωτερικό ντεκόρ είναι εξίσου προσεγμένο και εντυπωσιακό.

Διάβασε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ