Follow us

Ελιξίρια νεότητας | 5 smoothies που ενισχύουν το κολλαγόνο χαρίζοντας νεανικό δέρμα

Μπορείς να υποστηρίξεις την παραγωγή κολλαγόνου του σώματός σου καταναλώνοντας τροφές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά που το ενισχύουν, μέσα στα smoothies σου.

MissBloom TEAM
smoothies shape.gr

Σε έναν κόσμο όπου η επιδίωξη της νεανικής, λαμπερής επιδερμίδας είναι ένας συνεχής στόχος για πολλούς, είναι αρκετά χρήσιμο να βρεις φυσικούς τρόπους για να διατηρήσεις και να ενισχύσεις την υγεία του δέρματός σου. Ενώ οι κρέμες, οι οροί και οι θεραπείες μπορούν σίγουρα να σε βοηθήσουν, το πραγματικό "μυστικό" για την επίτευξη αυτής της πολυπόθητης νεανικής λάμψης μπορεί να βρίσκεται... στην κουζίνα σου. Τα smoothies πλούσια σε κολλαγόνο, γεμάτα με θρεπτικά συστατικά και με νόστιμες γεύσεις, μπορούν να είναι τα εύκολα και γρήγορα ελιξήρια νεότητάς που αναζητάς. Μεταξύ άλλων, παρακάτω θα βρεις πέντε εκπληκτικές συνταγές για smoothie, πλούσιες σε κολλαγόνο που μπορούν να αναζωογονήσουν το δέρμα σου εκ των έσω.

Η μαγεία του κολλαγόνου

Το κολλαγόνο είναι η πιο άφθονη πρωτεΐνη στο σώμα μας, παρέχοντας δομή στο δέρμα, τα μαλλιά, τα νύχια και τους συνδετικούς ιστούς μας. Καθώς μεγαλώνουμε, η παραγωγή κολλαγόνου μειώνεται φυσικά, οδηγώντας σε ρυτίδες, χαλάρωση του δέρματος και εξασθενημένα μαλλιά και νύχια. Ωστόσο, μπορείς να υποστηρίξεις την παραγωγή κολλαγόνου του σώματός σου καταναλώνοντας τροφές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά που το ενισχύουν.

Δες περισσότερα στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ