Follow us

Κακοκαιρία Elias | Καταιγίδες και κεραυνοί "τρομοκράτησαν" την Αττική - Νέα επιδείνωση του καιρού

Τα περισσότερα προβλήματα εντοπίστηκαν στο Μαρκόπουλο και στο Μαρούσι όπου χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για απάντληση υδάτων.

MissBloom TEAM
Κακοκαιρία iStock

H κακοκαιρία Elias χτύπησε την Αττική τα ξημερώματα, με ισχυρές βροχοπτώσεις και κεραυνούς. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα ξεκίνησαν από τις 2:00 το πρωί σε αρκετές περιοχές της Αττικής.

Η νύχτα έγινε μέρα λόγω της έντονης κεραυνικής δραστηριότητας. Τα περισσότερα προβλήματα εντοπίστηκαν στο Μαρκόπουλο και στο Μαρούσι όπου χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για απάντληση υδάτων.

Μήνυμα μέσω του 112 εστάλη χθες βράδυ στους κατοίκους της Αττικής προειδοποιώντας τους για πιθανότητα ισχυρής έντασης βροχοπτώσεων και τοπικών καταιγίδων για την Τετάρτη και καλώντας τους να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις. Ειδικότερα το μήνυμα αναφέρει:

"Προειδοποιητικό μήνυμα για πιθανότητα ισχυρής έντασης βροχοπτώσεων και τοπικών καταιγίδων για αύριο Τετάρτη. Αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις. Οδηγίες αυτοπροστασίας: https://civilprotection.gov.gr/odigies-prostasias/kataigides".

Δες περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ