Follow us

Υποχωρεί η κακοκαιρία Elias, παραμένουν οι βροχές - Η πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο

Βροχερός θα είναι ο καιρός σήμερα Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου σε αρκετές περιοχές της χώρας. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 29 βαθμούς Κελσίου.

MissBloom TEAM
καιρος

Βροχερός θα είναι ο καιρός σήμερα Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου σε αρκετές περιοχές της χώρας. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι ασθενείς και στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει τους 26 με 28 βαθμούς και κατά τόπους τους 29 βαθμούς Κελσίου.

Μαρουσάκης: Έως την Κυριακή οι βροχές

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open Κλέαρχο Μαρουσάκη, έως την Κυριακή οι βροχές θα επιμείνουν, με τη βελτίωση να έρχεται από τη Δευτέρα.

Όπως είπε συγκεκριμένα μέχρι και την Κυριακή ο καιρός θα παραμείνει άστατος, με τις βροχές να μετατοπίζονται ανατολικά και νότια, δηλαδή προς την ακτογραμμή της Πελοποννήσου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Προς το απόγευμα θα βρέχει και κατά μήκος του ηπειρωτικού κορμού, από βορρά προς νότο. Οι συνθήκες θα είναι καλύτερες από τη Δευτέρα.

Αναφορικά με όσα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία Elias σε Θεσσαλία και Εύβοια, ανέφερε πως αυτή είχε μικρότερη διάρκεια από τον Daniel, αλλά μεγαλύτερη ένταση. Αν διαρκούσε περισσότερο, θα ήταν πιο ισχυρή από τον φονικό Daniel.

Αρνιακός: Υπολείμματα της κακοκαιρίας σε Κυκλάδες και Κρήτη

Υποχωρεί η κακοκαιρία Elias, σύμφωνα με όσα είπε χθες ο Τάσος Αρνιακός, υπογραμμίζοντας ότι "βρέχει στις Κυκλάδες και στα Χανιά της Κρήτης". Σύμφωνα με τον ίδιο, το επόμενο διήμερο τα υπολείμματα του Elias θα είναι στα νησιά του Αιγαίου, τόνισε όμως ότι "ησυχάζουμε από τα έντονα φαινόμενα, αλλά η αστάθεια θα συνεχιστεί".

Τα δικά του στοιχεία δίνουν για τις επόμενες ημέρες βροχές στα ορεινά της χώρας, κάτι συνηθισμένο για την εποχή, ενώ ανεβαίνει ξανά ο υδράργυρος, στους 30 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ