Follow us

Ο Δημήτρης Τσακούμης για τα προβλήματα της Αθήνας και πώς μπορεί να αναβαθμιστεί η ποιότητα της ζωής μας

O επιχειρηματίας και συνιδρυτής της εταιρείας δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας Do It For Fun εξηγεί γιατί κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τον δήμο της Αθήνας με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη "Αθήνα Ψηλά".

MissBloom TEAM
Δημήτρης Τσακούμης thetoc.gr

Στους λόγους για τους οποίους είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Κώστα Μπακογιάννη και τον συνδυασμό "Αθήνα Ψηλά" αναφέρθηκε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Τσακούμης.

Μιλώντας στο TheTOC, ο κ. Τσακούμης αναλύει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αθήνα του σήμερα και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να αναβαθμιστεί η ποιότητα της ζωής των πολιτών.

Κάνει ειδική αναφορά στην αύξηση των ενοικίων και την εκτόξευση του κόστους ζωής στο κέντρο της πόλης, δηλώνοντας πως τρέμει την ημέρα που θα πρέπει να εγκαταλείψει την γειτονιά που μένει εδώ και 20 χρόνια.

Ο Δημήτρης Τσακούμης τονίζει ότι έχει ξεχωρίσει τον Κώστα Μπακογιάννη "για τη σπάνια γαϊδουρινή επιμονή του να παράγει έργο -πολύ έργο- κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες ελληνικού δημοσίου, παραίτησης και "αυτό δεν γίνεται".

Αναλυτικά η συνέντευξη του Δημήτρη Τσακούμη στο TheTOC:

Γιατί για πρώτη φορά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και γιατί με τον Κώστα Μπακογιάννη;

Και με ποιον άλλο;

Κατ’ αρχάς ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν που με ξεχώρισε και μου έκανε την πρόταση να ασχοληθώ πρώτη φορά με τα κοινά. Νομίζω είδε σε μένα έναν Αθηναίο που περπατάει μέρα-νύχτα την πόλη και την παρατηρεί κριτικά. Που δεν είναι ούτε απελπιστικά γκρινιάρης, ούτε "τρία πουλάκια κάθονται", να νομίζει ότι όλα βαίνουν άψογα.

Επειδή εδώ κατοικώ, εδώ έχω την επιχείρησή μου κι εδώ βγαίνω, θεωρώ ότι έχω μια σφαιρική κι ολοκληρωμένη γνώση του πώς είναι να ζεις στην Αθήνα, τι πάει καλά και τι από το κακό στο χειρότερο, ποιο κεντρικό πεζοδρόμιο έχει σπάσει και οφείλει να επιδιορθωθεί γρήγορα, που διπλοπαρκάρουν τα αυτοκίνητα συστηματικά, ποια πλατεία γίνεται τα βράδια απροσπέλαστη από τα τραπεζοκαθίσματα, πού κουρνιάζουν οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας, τι δυσκολίες συναντάει ένας ηλικιωμένος μέχρι να φτάσει στον φούρνο το πρωί.

Δες περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ