Follow us

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 5/10

Ένας φρέσκος super hero και μια απίστευτη αληθινή ιστορία προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

MissBloom TEAM
ταινια

Ένας φρέσκος super hero και μια απίστευτη αληθινή ιστορία προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Blue Beetle

Γνωριμία με το νέο υπερήρωα της DC. Κινηματογραφικές συστάσεις για έναν ακόμα υπερήρωα της DC. Ο Χάιμε Ρέγιες αποφοίτησε πρόσφατα από το πανεπιστήμιο και επιστρέφει γεμάτος προσδοκίες στο σπίτι του, για να ανακαλύψει ότι όλα έχουν αλλάξει. Καθώς αναζητά έναν σκοπό στη ζωής του, ένα παιχνίδι της μοίρας ρίχνει στα χέρια του ένα αρχαίο κειμήλιο εξωγήινης βιοτεχνολογίας: τον Σκαραβαίο. Ο Σκαραβαίος τον διαλέγει για ξενιστή και έτσι αποκτά μια απίθανη πανοπλία και μαζί με αυτή, εντυπωσιακές - αλλά και απρόβλεπτες- δυνάμεις. Η μοίρα του θα αλλάξει για πάντα και θα μεταμορφωθεί στον υπερήρωα Blue Beetle.

Outsiders

Ο Paul Dano "ρίχνει" τη Wall Street. Ο σκηνοθέτης Craig Gillespie ("Εγώ, η Τόνια", "Ο Λαρς και η Κούκλα του") επιστρέφει αντλώντας έμπνευση από μια απίθανη πραγματική ιστορία. Στις αρχές του 2021 και μέσω των κοινωνικών δικτύων, μια ομάδα ερασιτεχνών χειριστών του χρηματιστηρίου, αποφάσισαν να επενδύσουν χωρίς καμία προφανή αιτία σε μια χρεοκοπημένη εταιρεία βιντεοπαιχνιδιών - την GameStop. Το αποτέλεσμα ήταν να φέρουν τα πάνω κάτω στη Wall Street και να ανεβάσουν την πίεση στους παραδοσιακούς καπιταλιστές, αφού ξαφνικά η GameStop είχε το πιο "καυτό" κεφάλαιο στην αγορά. Το φιλμ του Gillespie περιστρέφεται γύρω από τον άνθρωπο που τα ξεκίνησε όλα και τις ανυπολόγιστες συνέπειες της τρέλας του.

Ένας Άλλος Κόσμος

Ταξικές μάχες από τον Στεφάν Μπριζέ. Ένα ανώτερο στέλεχος αμερικανικού βιομηχανικού ομίλου, συνθλίβεται από το βάρος της δουλειάς αλλά και το συναισθηματικό κενό που αφήνει η εγκατάλειψη από τη γυναίκα του, με αποτέλεσμα φτάσει στα άκρα η ψυχολογική αντοχή του.

Διαβάστε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ