Follow us

Κυριακή στο σπίτι με φίλους; Να πώς να περάσεις αξέχαστα μεσημέρια!

Ξύπνησες το πρωί της Κυριακής και το ραντεβού ήταν ένα: ραντεβού το μεσημέρι στο σπίτι!

Κυριακή στο σπίτι με φίλους iStock


Τακτοποίησες το σαλόνι, πήρες όλες τις απαραίτητες προμήθειες, έβαλες στο ψυγείο την αγαπημένη σου Coca-Cola Ζero ενώ έχεις ήδη επιμεληθεί κάθε πιθανό soundtrack ώστε να μην ξεμείνεις στιγμή από το απαραίτητο μουσικό… χαλί της ημέρας! Πώς θα περάσεις όμως ένα ακόμα μεσημέρι που θα θυμάστε όλοι για καιρό;

  • Ετοίμασε τον πιο DIY μπουφέ που επιμελήθηκες ποτέ!
    Αντί να φτιάξεις μόνος σου τα πιο νόστιμα σαντουιτς που θα συνοδεύσουν την αγαπημένη σας παγωμένη Coca-Cola φτιάξε ένα μικρό τραπέζι με αφράτα ψωμάκια και μπολ με όλα τα απαραίτητα δίνοντας τη δυνατότητα να φτιάξει ο καθένας το αγαπημένο του snack με έναν αέρα… ξενοδοχείου που θα θυμίζει καλοκαιρινές διακοπές!
  • Κατέβασε από τη βιβλιοθήκη τα αγαπημένα σου επιτραπέζια.
    Είτε μυστηρίου, είτε γνώσεων, είτε ευρηματικότητας, τα επιτραπέζια παιχνίδια δεν σταματούν ποτέ να είναι η αγαπημένη μας ανάμνηση από τα πιο παρεϊστικα τραπέζια της Κυριακής. Θυμήσου ποιο θα ταίριαζε στα μέλη της παρέας ή της οικογένειάς σου, άφησε τα σε ένα ξεχωριστό σημείο στο σαλόνι και δεν θα αργήσει η στιγμή που κάποιος θα δώσει το έναυσμα να αρχίσει το παιχνίδι.
  • Φτιάξε μια αγαπημένη video list και κάνε YouTube marathon!
    Θυμάσαι εκείνη την τηλεοπτική συναυλία της αγαπημένης σας τραγουδίστριας που λέγατε πάντα πως θέλατε να πάτε και δεν τα καταφέρατε; Ή εκείνη τη θεατρική παράσταση που δεν σταματούσατε να γελάτε; Βρες online όλα τα αγαπημένα αποσπάσματα που δεν σταματούν να βλέπουν οι αγαπημένοι σου άνθρωποι, γέμισε τα ποτήρια σας Coca-Cola Zero και πίστεψέ με, το κυριακάτικο τραπέζι μπορεί να εξελιχθεί σε video marathon ως τις πρώτες πρωινές ώρες!
  • Βρες την αγαπημένη σου συνταγή και φτιάξτε τη μαζί!
    Ένα κυριακάτικο τραπέζι δεν μπορεί να τελειώσει χωρίς επιδόρπιο. Με μία μίνι προετοιμασία μπορείς να φτιάξεις μαζί με τους φίλους σου το δικό σας γλυκό και να το απολαύσετε όλοι μαζί αμέσως μετά. Καθάρισε την κουζίνα, βγάλε τα απαραίτητα υλικά στον πάγκο και βάλε σε ένα εμφανές σημείο το βίντεο του αγαπημένου σου σεφ που παρουσιάζει τη συνταγή. Ανάθεσε σε κάθε μέλος της παρέας σου να κάνει και ένα σκέλος της συνταγής και στο τέλος απολαύστε τη… δημιουργία σας. Πρόσεξε μόνο να βρεις συνταγή που τρώγεται αμέσως και να μη φάτε τα υλικά όσο πίνετε την αγαπημένη σας Coca-Cola, πάντα με πάγο και λεμόνι, κατά τη διάρκεια της… συνταγής!

Διαβάσε όλα τα άρθρα εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr