Follow us

Τι δεν πρέπει να λείπει από τα Κυριακάτικα τραπέζια!

Κυριακάτικα τραπέζια iStock

Για ένα ιδανικό κυριακάτικο τραπέζι, θες τρία απαραίτητα συστατικά: καλή παρέα, την πιο χαλαρή διάθεση, λαχταριστά πιάτα και παγωμένη Coca-Cola Zero.

Τι δεν πρέπει να ξεχάσεις για ένα αξέχαστο μεσημέρι Κυριακής όμως;

  • Φτιάξε το σαλόνι ώστε να μην ανησυχείς για τίποτα!
    Για ένα ιδανικό κυριακάτικο τραπέζι θα πρέπει να έχεις, πέρα από ποτήρια γεμάτα Coca-Cola, όσο λιγότερο άγχος γίνεται. Έτσι θα μπορούσες να προμηθευτείς με διασκεδαστικά props που θα κρατούν τους φίλους σου απασχολημένους, ενώ την ίδια στιγμή μπορείς να βάλεις στα ντουλάπια εκείνα τα αντικείμενα που είναι σημαντικά για εσένα και δεν θες να πάθουν τίποτα έστω και κατά λάθος. Το παιχνίδι δεν σταματά και το άγχος δεν έχει θέση σε αυτό!
  • Φρόντισε να καλέσεις τα πρόσωπα που ταιριάζουν μεταξύ τους.
    Οι παρέες δεν είναι πάντα ενιαίες και πυκνά συχνά η χημεία είναι το άλφα και το ωμέγα! Φρόντισε οι άνθρωποι που θα καλέσεις να γνωρίζονται καλά ή έστω να πιστεύεις πως ταιριάζουν μεταξύ τους ώστε η αμηχανία να φύγει σε χρόνο μηδέν και να ξεκινήσουν τα χαμόγελα.
  • Μην αφήσεις τίποτα για τελευταία στιγμή!
    Δέκα λεπτά πριν έρθουν οι φίλοι σου, τσέκαρε πως έχεις ό,τι θα χρειαστείς για όσα σκέφτηκες να κάνετε παρέα. Πήρες τα απαραίτητα υλικά για τη συνταγή που σκέφτηκες; Έφτιαξες τα πιάτα που αγαπάνε; Έχεις παραπάνω από μία γεύση πατατάκια; Και φυσικά έχεις αρκετή ποσότητα από παγωμένη Coca-Cola, έχεις τσεκάρει τον πάγο, έχεις κόψει λεμόνι, ώστε να μην μείνεις κανείς παραπονεμένος; Μη ξεχνάς πως κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και έτσι και οι προτιμήσεις του!
  • Δώσε φυσικό άρωμα στον χώρο!
    Τα λουλούδια είναι ίσως η πιο φωτεινή και πολύχρωμη νότα στα κυριακάτικα τραπέζια. Πέρα από το ότι δημιουργούν το πιο ωραίο φόντο για παρεϊστικες φωτογραφίες, πάντα είναι σημείο αναφοράς σε αναμνήσεις ενώ χαρίζουν το άρωμά τους στον χώρο με τον πιο φυσικό τρόπο. Μη ξεχάσεις να βάλεις λουλούδια στο κέντρο του τραπεζιού σε εκείνο το βάζο που έχεις ακόμα στο κουτί του και περίμενες από την πρώτη μέρα που το αγόρασες να βρεθεί η κατάλληλη στιγμή ώστε να το χρησιμοποιήσεις!

Διάβασε όλα τα άρθρα εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr