Follow us

Πίνοντας mezcal στην Αθήνα σαν βέρος Μεξικάνος

Εκείνο που κάνει ακόμη καλύτερη την εμπειρία του να απολαμβάνεις ένα premium mezcal σαν το The Lost Explorer, είναι να επιλέξεις το ιδανικότερο μέρος μαζί με το πιο ταιριαστό food pairing.

Πίνοντας mezcal στην Αθήνα σαν βέρος Μεξικάνος

Σκέψου τον εαυτό σου στην καρδιά του Μεξικό, εκεί όπου μία spirited περιπέτεια ετοιμάζεται να εξελιχθεί στους γευστικούς σου κάλυκες, με απόλυτο πρωταγωνιστή το ευγενέστερο των αγαυένιων αποσταγμάτων, το mezcal, μαζί με αυθεντικές προτάσεις από τη γαστρονομική κουλτούρα της πάντοτε γοητευτικής χώρας της κεντρικής Αμερικής.

To mezcal δεν είναι απλά μερικές έντονες γουλιές αλλά μία φιέστα στο ποτήρι, απόσταγμα αρχαίων τεχνικών που πέρασαν από γενιά σε γενιά, μία ενσάρκωση της ζωντανής ταυτότητας και κληρονομιάς του Μεξικό. Με κάθε γουλιά, απολαμβάνεις την παράδοση αιώνων. Ακόμη κι αν βρίσκεσαι μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Οαχάκα. Πιο συγκεκριμένα, στην Αθήνα.

Και ευτυχώς η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει μέρη που καθιστούν την εμπειρία ιδανική, πλησιάζοντας την πλησιέστερη εκδοχή της όλης απολαυστικής διαδικασίας.

Πίνοντας mezcal στην Αθήνα σαν βέρος Μεξικάνος

Ακριβώς τέτοιο είναι το Picasso Athens, που από το Χαλάνδρι και τον αριθμό 22 της Καραολή Δημητρίου σε μεταφέρει αβίαστα στην αύρα και τις γειτονιές του Μεξικό, με έναν άκρως φροντισμένο και χαλαρωτικό χώρο - ακριβώς όπως σε μία μεξικάνικη οικεία, με ξύλινη οροφή και ανέμελο κήπο, φυσικά υλικά και γήινα χρώματα, καθώς επίσης και με όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που δημιουργούν το καταλληλότερο τερέν για Tex Mex απολαύσεις.

Έχοντας στο μυαλό μου όλα τα παραπάνω, κάθισα στο τραπέζι του Picasso Athens για να βυθιστώ σε μία Live curiously - Enjoy the journey - Get lost μυσταγωγία, που εμπνέει τους ανθρώπους να εξερευνούν διαρκώς περισσότερα.

Δες περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ