Follow us

Ο Robbie Williams κάνει στριπτίζ στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του στο Netflix

Αν τον έχεις παρακολουθήσει έστω και λίγο, δε σου φαίνεται περίεργο.

MissBloom TEAM
Robbie Williams: Θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά!

Η δημοφιλής υπηρεσία streaming συνεργάζεται με τον εμβληματικό Robbie Williams για να μας ταξιδέψει σε 30 χρόνια από τη ζωή του μέσα από ένα αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ για εκείνον. Ο αγαπημένος Βρετανός τραγουδιστής αναδεικνύει την εκπληκτική καριέρα του, αποκαλύπτει υλικό που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ και μοιράζεται τα σκαμπανεβάσματα της ζωής του σε τέσσερα καθηλωτικά επεισόδια.

Το Netflix προσπαθεί συνεχώς να προσφέρει στο κοινό του αποκλειστικό και συναρπαστικό περιεχόμενο και αυτή η φορά δεν αποτελεί εξαίρεση. Σε συνεργασία με τον Robbie Williams, έναν από τους πιο αγαπημένους και γνωστούς τραγουδιστές του Ηνωμένου Βασιλείου, μας φέρνουν το ντοκιμαντέρ στο οποίο ο Βρετανός κάνει στριπτίζ, καθώς μοιράζεται τα συναισθήματά του για τα σκαμπανεβάσματα της καριέρας του.

Ένα οικείο ντοκιμαντέρ

Αυτό το ντοκιμαντέρ έρχεται σε μια εμβληματική στιγμή: την 25η επέτειο της σόλο καριέρας του Robbie Williams. Κατά τη διάρκεια αυτής της λαμπρής καριέρας, ο Robbie έζησε και ξεπέρασε προκλήσεις που συνέβαλαν στην επιτυχία του, από την εποχή του με τους Take That μέχρι τη θέση του ως ένας από τους πιο βραβευμένους άνδρες τραγουδιστές στην ιστορία της μουσικής.

Διαβάστε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ