Follow us

Updated | Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 19/10

Ο νέος Scorsese, ένα must arthouse ηθογράφημα και μια "επαναστατική" επανέκδοση προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

MissBloom TEAM
ταινιες «Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού»

Update: Αναβάλλεται η κυκλοφορία της ταινίας "Το Γόνατο της Αχέντ".

Ο νέος Scorsese, ένα must arthouse ηθογράφημα και μια "επαναστατική" επανέκδοση προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού

Η γκανγκστερική επιστροφή του Martin Scorsese. Η 26η ταινία στη σπουδαία φιλμογραφία του σκηνοθέτη συστήνεται ως ένα αγωνιώδες επικό γουέστερν που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του David Grann. Στις σελίδες του μελετώνται οι κατά συρροή φόνοι που συνέβησαν τη δεκαετία του '20 στην Οκλαχόμα, οι οποίοι είχαν ως θύματα μέλη της φυλής Οσέιτζ. Στο φόντο το δολοφονιών βρίσκεται η απόπειρά τους να προστατεύσουν τα δικαιώματα της γης τους, όταν ανακαλύπτεται πως σε αυτά υπάρχουν πολύτιμα κοιτάσματα πετρελαίου. Την υπόθεση αναλαμβάνει να διαλευκάνει το FBI που μόλις είχε σχηματιστεί. Στην ταινία ο Scorsese επανενώνεται με τους πρωταγωνιστές Leonardo DiCaprio και Robert De Niro, ενώ αυτή είναι η πρώτη φορά που και οι τρεις συνυπάρχουν σε παραγωγή. Τέλος, κεντρικό ρόλο κρατά η Lily Gladstone την οποία γνωρίσαμε στο εξαιρετικό "Certain Women" (Κέλι Ρέινχαρντ, 2016). Στη διανομή των ηθοποιών βρίσκουμε επίσης τον πάντα αξιόπιστο Jesse Plemons, αλλά και τον πρόσφατα οσκαρικό Brendan Fraser.

Στο Γραφείο των Καθηγητών

Γερμανικό ηθογράφημα υποψήφιο για βραβείο LUX. Ένα από τα πιο καλογραμμένα φιλμ της σεζόν έρχεται από τη Γερμανία. Κεντρική ηρωίδα μια δασκάλα, η οποία έρχεται αντιμέτωπη με μια σειρά αμείλικτων ηθικών αδιεξόδων, όταν αρχίζουν να σημειώνονται μια σειρά από μικροκλοπές στο σχολείο. Τότε οι σχέσεις των μαθητών και των ενηλίκων περιπλέκονται, ενώ διαγράφεται κάθε έννοια εμπιστοσύνης με αποτέλεσμα η κατάσταση να φτάσει στα άκρα.

Διαβάστε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ