Follow us

Οι νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στη Γιορτή του Σινεμά

Όλοι οι καινούριοι τίτλοι που "ανοίγουν" με εισιτήριο στα € 2.

MissBloom TEAM
ταινια «The Killer»

Η εξαιρετικά επιτυχημένη πρωτοβουλία της "Γιορτής του Σινεμά" επαναλαμβάνεται την Πέμπτη 26/10, κάτι που σημαίνει πως όλοι οι κινηματογράφοι πανελλαδικά έχουν € 2 είσοδο σε όλες τις προβολές τους. Παρακάτω θα βρείτε τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα μαζί με τη "Γιορτή", προσφέροντας μια σπάνια ευκαιρία να τις δείτε πρώτοι με ελάχιστο αντίτιμο.

The Killer

Έναν αδίστακτο πληρωμένο εκτελεστή ο οποίος ακολουθεί πιστά μια συγκεκριμένη... επαγγελματική μεθοδολογία υποδύεται ο Michael Fassbender στο νέο θρίλερ του στιλίστα David Fincher ("Fight Club", "Zodiac"). Η ταινία, η οποία ενθουσίασε το κοινό κατά την πρεμιέρα της στο φεστιβάλ Βενετίας έχει την εξής απλή επίσημη σύνοψη: "Μετά από μια μοιραία αστοχία, ένας εκτελεστής μάχεται τα αφεντικά του, και τον ίδιο, σε ένα διεθνές ανθρωποκυνηγητό που επιμένει ότι δεν είναι προσωπικό". Το φιλμ βασίζεται στο ομώνυμο γαλλικό graphic novel των Ματζ και Λικ Ζακαμόν, το οποίο ο Fincher ήθελε να μεταφέρει στο σινεμά από το μακρινό 2007. Ο σκηνοθέτης τώρα τα καταφέρνει χάρη στο Netflix που βρίσκεται στην παραγωγή, με το οποίο εξάλλου συνεργάζεται στενά τα τελευταία χρόνια. Στο "Killer" πρωταγωνιστούν ακόμα οι Tilda Swinton, Charles Parnell, Arliss Howard και Sophie Charlotte.

Ένα Καινούριο Αύριο

Ο βετεράνος Nanni Moretti ("Αγαπημένο μου Ημερολόγιο") σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στο ρόλο ενός σκηνοθέτη ο οποίος πρόκειται να ξεκινήσει τα γυρίσματα μιας πολιτικά φορτισμένης ταινίας. Την ίδια στιγμή, η ζωή του είναι σμπαράλια. Ο γάμος του περνάει κρίση, ο συμπαραγωγός του βρίσκεται στα πρόθυρα χρεωκοπίας και το φιλμ του απειλείται με ακύρωση. Επομένως, εάν θέλει να βρει μια λύση στα προβλήματά του, θα πρέπει να αναζητήσει ένα διαφορετικό τρόπο να βλέπει την καθημερινότητα.

Αντίπαλος

Ο εξαιρετικός Ιρανός ηθοποιός Payman Maadi("Ένας Χωρισμός") εδώ υποδύεται έναν πατέρα ο οποίος μεταναστεύει άρον άρον με τη γυναίκα και τα παιδιά του, βρίσκοντας προσωρινό καταφύγιο σε ένα κέντρο υποδοχής προσφύγων στη Σουηδία. Παρότι είχε υποσχεθεί στη σύζυγό του πως η προσοχή του θα είναι απόλυτα αφοσιωμένη στην οικογένειά τους, αθετεί τη συμφωνία τους και αρχίζει να προπονείται σε μια σχολή πάλης. Τότε, αρχίζουν να κυκλοφορούν φήμες που απειλούν ραγδαία τη σχέση τους.

Δείτε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ