Follow us

Οι "καλύτερες" χειρότερες ταινίες τρόμου για να τιμήσεις το Halloween

Δέκα θρίλερ που είναι τόσο "κακά" που τελικά είναι καλά.

MissBloom TEAM
ταινια

Αυτήν την εποχή, κυκλοφορεί τρομερή ποικιλία από εξαιρετικές ταινίες τρόμου εκεί έξω. Από την άλλη, εσύ ίσως θέλεις να τιμήσεις δεόντως αυριανό Halloween από τον καναπέ σου και ψάχνεσαι. Αν θέλεις να βιώσεις τον τρόμο με ένα μείγμα κοινωνικού σχολιασμού, το Barbarian του Zach Kregger σε καλύπτει. Αν γουστάρεις τα παλιά καλά slasher movies, θα λατρέψεις το Evil Dead Rise.

Μερικές φορές, όμως, δε θέλεις να παρακολουθήσεις μια καλή ταινία. Τι γίνεται με εκείνους από εμάς που παίρνουν αρρωστημένη ευχαρίστηση βλέποντας κάτι πραγματικά κακό; Αλλά μια κακή ταινία τρόμου δεν μπορεί να είναι απλά κακή, γιατί αυτό είναι βαρετό. Οι καλύτερες υποτιμημένες ταινίες τρόμου είναι αυτές, οι οποίες είναι τόσο κακές που μας μένουν αξέχαστες. Φτάνουν σε τέτοιο χάλι που στην πραγματικότητα μετατρέπονται αυτομάτως σε αριστουργήματα. Αυτές οι ταινίες έχουν ειδικά εφέ που είναι τόσο φρικτά που γελάς θέλοντας και μη, μια πλοκή τόσο ηλίθια που δεν μπαίνεις στον κόπο να την παρακολουθήσεις και διαλόγους τόσο τραγελαφικούς που πρέπει να τους χλευάσεις ανελέητα.

Aν έχεις τη διάθεση να πετάξεις ποπ κορν στην οθόνη και να διασκεδάσεις αυτό το Halloween, δες την παρακάτω λίστα.

C.H.U.D. (1984)

Στα βάθη των υπογείων, ο φόβος παραμονεύει καθώς αναδύονται οι Κανιβαλιστές Ανθρωποειδείς Υπόγειοι Κάτοικοι (CHUD - Cannibalistic Humanoid Underground Dwellers). Σε μια πλοκή όπου τα τοξικά απόβλητα μετατρέπουν τους άστεγους σε σαρκοβόρα μεταλλαγμένα πλάσματα, αυτό το ανατριχιαστικό κλασικό έργο του 1984 συνδυάζει την αστική παρακμή με παράξενα τέρατα. Αν και μπορεί να είναι περισσότερο παράξενα, παρά τρομακτικά, η μοναδική γοητεία του CHUD είναι ένα must-see για κάθε λάτρη του είδους.

Troll (1986)

Αν σας άρεσαν τα Gremlins, ετοιμαστείτε για το Troll. Αυτό το ιδιόρρυθμο διαμάντι φέρνει παράξενα πλάσματα που κρύβονται σε πλυντήρια και μια αξέχαστη συνάντηση με ένα δαιμονισμένο κοριτσάκι. Και ναι, δύο χαρακτήρες με το όνομα Harry Potter. Ένα cameo της Julia Louis-Dreyfus προσθέτει έξτρα πινελιά στην παραδοξότητα.

House II: The Second Story (1987)

Στη σφαίρα του "τόσο κακό που είναι καλό", το House II βασιλεύει. Ένα ζευγάρι γιάπηδων κληρονομεί ένα σπίτι με μια περίεργη τροπή: ένας προ-προ-προπάππους τους είναι θαμμένος στην πίσω αυλή και είναι απέθαντος. Χρονικές πύλες στην προϊστορική εποχή και την εποχή των Αζτέκων επιτείνουν το χάος. Αυτή η συνέχεια είναι μια περιπέτεια που αξίζει να παρακολουθήσετε, ακόμη και αν παραλείψετε το πρωτότυπο.

I Know What You Did Last Summer (1997)

Μην προσπεράσετε αυτό το slasher flick της δεκαετίας του '90. Ξαναδείτε το για γνήσιο σασπένς, έντονες καταδιώξεις και αξιομνημόνευτες δυναμικές χαρακτήρων. Η εμβληματική σκηνή της Jennifer Love-Hewitt εξακολουθεί να είναι εντυπωσιακή: η ατάκα "τι περιμένεις, ε;" αποκτά νέο νόημα.

Διαβάστε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ