Follow us

10 ταινίες του Netflix, ιδανικές για τη φθινοπωρινή μελαγχολία

Κακοκαιρία έρχεται, ο καναπές σου σε περιμένει.

MissBloom TEAM
netflix

Μια σπουδαία ταινία μας επιτρέπει να ταξιδέψουμε μέσα σε μια θάλασσα συναισθημάτων. Συχνά, στη μικρή οθόνη, αναζητάμε συγκινήσεις που θα μας κάνουν να φοβηθούμε και να ανατριχιάσουμε. Άλλες πάλι, προτιμάμε κάτι ιδιόρρυθμο και ρομαντικό. Ειδικά όμως εκείνες τις μέρες που ο καιρός δε μας προδιαθέτει για εξόδους, το μόνο σίγουρο είναι ότι λαχταράμε την αγκαλιά μιας ζεστής κουβέρτας και μία καλή ταινία. Σε περίπτωση λοιπόν, που θες να βουλιάξεις στον καναπέ και να σετάρεις τη φθινοπωρινή μελαγχολία με το Netflix, έχουμε την τέλεια επιλογή ταινιών για εσένα. Για καλό και για κακό, έχε κοντά σου ένα πακέτο χαρτομάντηλα, ίσως τα χρειαστείς.

Other People (2016)

Η Molly Shannon και ο Jesse Plemons λάμπουν. Η ερμηνεία του Jesse σε αυτό το ημι-αυτοβιογραφικό διαμάντι, σε σκηνοθεσία Chris Kelly, είναι μία από τις καλύτερές του. Ακολουθεί την ιστορία ενός νεαρού ομοφυλόφιλου που επιστρέφει στο σπίτι του για να φροντίσει την άρρωστη μητέρα του, καθώς η ταινία αποκαλύπτει το χιούμορ και την ομορφιά στις στιγμές, που οδηγούν στην απώλεια.

Call Me by Your Name (2017)

Μια σαγηνευτική ιταλική παρεΐστικη ταινία. Παρακολούθησε την ιστορία αγάπης του 17χρονου Elio και του 25χρονου Oliver να ξετυλίγεται ανάμεσα σε ροδακινιές και τα άγρυπνα μάτια των γονιών του Elio. Αλλά να είσαι προετοιμασμένος για δυνατές συγκινήσεις.

First Match (2018)

Η ερμηνεία της Elvire Emanuelle ως Mo βρίσκεται στο επίκεντρο. Η ταινία εξερευνά την οικογενειακή δυναμική και την αναζήτηση της ταυτότητας, καθώς η Μο εντάσσεται στην ομάδα πάλης των αγοριών για να κερδίσει την έγκριση του πατέρα της. Είναι μια ιστορία που αμφισβητεί τις παραδοσιακές αφηγήσεις, αποκαλύπτοντας τη συναισθηματική πολυπλοκότητα των πιο στενών μας σχέσεων.

Roma (2018)

Το βραβευμένο με Όσκαρ αριστούργημα του Alfonso Cuarón μάς ταξιδεύει στην Πόλη του Μεξικού της δεκαετίας του 1970. Η ιστορία της Cleo, μιας ιθαγενούς υπηρέτριας, εκτυλίσσεται με κοσμική ένταση. Είναι μια ιστορία επιβίωσης στο περιθώριο, που μοιάζει τόσο μεγάλη όσο και το σύμπαν.

Διαβάστε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ