Follow us

Athens Bar Week, η χαρά του bar-hopper

Τα καλύτερα μπαρ του κόσμου έχουν καταλάβει την Αθήνα από χθες μέχρι και τις 9 Νοεμβρίου και εντός βρίσκεις τα events που δε θα χάσουμε εμείς.

Athens Bar Week

Θα το πω απλά: Για να μπορέσεις να έχεις πλήρη εικόνα του τι συμβαίνει από χθες και για μία εβδομάδα στην Αθήνα, θα πρέπει να γίνεις 100 κομμάτια και να εφεύρεις τον διακτινισμό. Eίναι πρακτικά αδύνατο να πας σε όλα τα events -ξεπερνούν τα 110 σε αριθμό- που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στα bars της πόλης, στο πλαίσιο της Athens Bar Week (07-09/11). Αν μάλιστα, είσαι επαγγελματίας του χώρου και έχεις σκοπό να παρακολουθήσεις το Athens Bar Show (07-08/11), προφανώς και δεν προλαβαίνεις.

Όπως και να έχει, είτε είσαι επαγγελματίας είτε απλός εκλεκτικός πότης, αυτή η εβδομάδα παρουσιάζει εξαιρετικές ευκαιρίες παύλα εμπειρίες για όλους. Με το σκεπτικό του βουνού που πάει να βρει τον Μωάμεθ όταν αυτός δεν ξεκουνιέται και σε περίπτωση που μέχρι στιγμής δεν κατάφερες να ταξιδέψεις και να επισκεφθείς τα καλύτερα bars του κόσμου, απεσταλμένοι εκείνων έχουν προγραμματισμένες guest shifts (βάρδιες δηλαδή) για να δοκιμάσεις κοκτέιλς από τα χεράκια τους. Παράλληλα, pop up bars και takeovers σε "ξεχασμένους" χώρους θα κάνουν την εμφάνισή τους, ως μία πραγματικά πρωτότυπη εναλλακτική.

Προσπερνώντας λοιπόν το ενδεχόμενο να είσαι ο Superman ή οποιοσδήποτε άλλος υπερήρωας εκεί έξω που θα μπορούσε να είναι παντού ταυτόχρονα, στις παρακάτω γραμμές βρίσκεις εκείνα τα events που έχω σημειώσει στη δική μου ατζέντα. Διευκρίνιση: Είναι ένα για κάθε ημέρα, γιατί τόσο αντέχω. Οι πιο γενναίοι bar-hoppers από εμένα, μπορούν να δουν εδώ ό,τι άλλο παίζει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και να προσαρμόσουν το πρόγραμμά τους ανάλογα.

Διάβασε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ