Follow us

Το 'ΟΧ' δεν είναι η ψησταριά που έχεις συνηθίσει

Το νέο κρεατοφαγικό εστιατόριο στη σκιά του (πρώην) Χίλτον ποντάρει στη νοστιμιά της απλότητας.

εστιατοριο

Από τη μία, ένας μινιμαλιστικά κομψός χώρος, με industrial στοιχεία και γήινους τόνους, που φέρει την υπογραφή του ADD Architecture studio. Από την άλλη, ο βραβευμένος σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου που σκηνογραφεί τις γεύσεις στην ανοιχτή κουζίνα με τις ψησταριές και την custom made parilla. Και στη μέση, προτάσεις που κυμαίνονται από τζιγεροσαρμάδες, τζατζίκι, πασά κεφτέ και κοκορέτσι μέχρι χοιρινή μπριζολοπανσέτα, παϊδάκια πρόβατου και T-bone μοσχίδας. Το 'OX Chop House' έχει το ενδιαφέρον του και ποντάρει σε μία γνώριμη κρεατοφαγία με γαστρονομικά twists.

Το νέο εστιατορικό εγχείρημα των Γιάννη Μωράκη, Γιώργου Μελισσάρη, Thomas Grubac και της ομάδας που βρίσκεται πίσω από τα επιτυχημένα 'Ovio' και 'Cupola' (Πάνος Πολίτης, Γιάννης Μεντόγιαννης) μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής, στη σκιά του -πάλαι ποτέ- 'Χίλτον' και δε φιλοδοξεί να συστηθεί σαν ένα ακόμη ακριβοθώρητο κρεατάδικο. Ποντάρει στιβαρά και με concept στην οικεία νοστιμιά της παραδοσιακής ταβέρνας/ψησταριάς, όπως άλλωστε μαρτυρά και το φροντισμένα περιεκτικό μενού εδώ.

Γνώριμες κρεάτινες γεύσεις αλλά αλλιώς

Την ευκολία της απλότητας των γεύσεων όμως συναντούν οι ζυγισμένα upgraded ιδέες του Μιχάλη Νουρλόγλου, σε ένα τελικό αποτέλεσμα πάντοτε πιστό σε όλα εκείνα που θα συναντούσε κανείς σε μία κλασική κρεατοταβέρνα. Αλλά στην πιο ραφιναρισμένη και σωστή εκδοχή τους.

Διαβάστε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ