Follow us

Ψάχνεις δώρο για τη vintage lover φίλη σου; Βρήκαμε αυτά που θα λατρέψει

Εάν έχεις ξεκινήσει αναζήτηση για τα χριστουγεννιάτικα δώρα σου, τότε σου βρήκαμε τα καλύτερα

δώρο iStock

Βρισκόμαστε μία ανάσα από την πιο όμορφη και λαμπερή γιορτή της χρονιάς. Λίγες μόλις μέρες μας χωρίζουν από τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και όπως είναι φυσικό όλοι λίγο πολύ έχουμε ξεκινήσει την αναζήτηση για τα δώρα που θα κάνουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Η πρώτη στη λίστα μου είναι η αδερφή μου, η οποία είναι γνωστή vintage lover και όλο της το σπίτι είναι αντίστοιχα διακοσμημένο, ώστε να δείχνει τη vintage αγάπη της παντού. Ξεκάθαρα το πρώτο brand που σκέφτηκα ήταν η Ariete έτσι ανακάλυψα τη σειρά Vintage Green, συνδυάζοντας έτσι και το αγαπημένο της χρώμα.

Οι επιλογές που έκανα για εκείνη είναι για το πρωινό, μιας και είναι το γεύμα που απολαμβάνει περισσότερο, ακόμη και αν δεν προλαβαίνει ορισμένες ημέρες λόγω δουλειάς.

Ψάχνεις δώρο για τη vintage lover φίλη σου; Βρήκαμε αυτά που θα λατρέψει

Έτσι, επέλεξα τον βραστήρα Vintage Green για τις ημέρες που θα θέλει να πιει τσάι, μιας και έχει τόσες διαφορετικές γεύσεις, αλλά φυσικά και τη μηχανή Espresso Vintage Green για το αγαπημένο της εσπρεσάκι γιατί όπως λέει "χωρίς εσπρεσσάκι δεν ξεκινάει η μέρα”.

μηχανή Espresso Vintage Green

Και επειδή ποτέ ένας καφές δεν είναι αρκετός και εγώ βρίσκομαι αρκετά συχνά στο σπίτι της, διάλεξα και την καφετιέρα φίλτρου Vintage Green, μιας και εμένα αυτός είναι ο αγαπημένος μου καφές.

καφετιέρα φίλτρου Vintage Green

Αλλά φυσικά και φρυγανιέρα Vintage Green, η οποία διαθέτει 2 θέσεις φρυγανίσματος και ισχύ 810W για τραγανές φέτες τοστ στη στιγμή.

φρυγανιέρα Vintage Green

Όλη η σειρά Vintage Green διαθέτει κομψό και vintage design, με παστέλ λεπτομέρειες και μεταλλικά φινιρίσματα, κάνοντας έτσι την κουζίνα ακόμα πιο όμορφη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου τη σελίδα Ariete και το Instagram account @arietegreece

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ