Follow us

Πήλιο και Βόλος επανέρχονται στον τουριστικό χάρτη της Ελλάδας

MissBloom TEAM
πηλιο

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται το Πήλιο και ο Βόλος για την ασφαλή υποδοχή και φιλοξενία επισκεπτών χειμερινού τουρισμού, καθώς οι υποδομές του προορισμού έχουν αποκατασταθεί έπειτα από τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή το προηγούμενο διάστημα.

Αυτό διαπιστώθηκε σε ενημερωτική διαδικτυακή συνάντηση που πραγματοποίησε η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, και ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, ΗΑΤΤΑ, με τους τοπικούς φορείς του Πηλίου, με σκοπό να υπάρξει ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η διαδικασία επαναφοράς της περιοχής στον τουριστικό χάρτη της Ελλάδας.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της FedHATTA Λύσανδρος Τσιλίδης: Ομοσπονδία για μία ακόμα φορά συντονίζει τις δυνάμεις της σε συνεργασία με αρμόδιες αρχές για να αναδείξει τα θέματα που χρειάζονται επίλυση, αυτή τη φορά σε τοπικό επίπεδο, για να σωθεί η χειμερινή τουριστική περίοδος στην Μαγνησία. Είμαστε βέβαιοι ότι η Πολιτεία θα κάνει το καλύτερο δυνατόν για να λειτουργήσουν όλα πλήρως στον Βόλο και το Πήλιο".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ